|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۹
کد خبر: ۳۴۱۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸

تسنیم: رئیس پلیس راهور گفت: در سال ۸۴ تا ۸۶ یکی از شاخصه‌های بسیار مهم که ۲۷ هزار کشته سوانح رانندگی را به ۱۶ هزار در هر سال رساند، بحث واردات خودرو استاندارد و ایمن در کشور بود، ما نیازمند استفاده از خودروی ایمن و کیفی و نه لوکس و فاخر هستیم.

سردار سید کمال هادیانفر صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه بنا داریم همکاران ما در اعمال قانون کمترین تنش را داشت باشند و بیشتر از سیستم‌ها و سامانه‌ها استفاده کنیم، اظهار کرد: به همکاران گفتیم تا جای ممکن به مردم کمک و مساعدت کنند.

رئیس پلیس راهور افزود: ما همه مسئول و در اجرای قانون نیز مکلف هستیم، تلاش داریم در سال جاری موانع ترخیص موتورسیکلت‌ها و خودرو‌ها برطرف شود همچنین در این رابطه بحث تقسیط جرائم در دستور کار قرار دارد البته ۵۶ درصد خودرو‌ها درگیر مباحث قضائی همچون مهریه یا ارث هستند که از قضات خواستیم در رسیدگی به اینگونه پرونده‌ها تسریع کنند.

وی با بیان اینکه هدف کسب درآمد مطلقاً نباید توقیف خودرو و موتورسیکلت روی دهد، تصریح کرد: امسال ابلاغ کردیم که توقیف‌ها به اقل ممکن برسد.

این مقام انتظامی ادامه داد: اکنون ۱۳۲ هزار خودرو و ۳۶۷ هزار دستگاه موتورسیکلت در پارکینگ‌ها توقیف هستند.

هادیانفر درباره ایمنی خودرو‌های داخلی نیز خاطرنشان کرد: در بحث خودرو، نقش راننده، نقشی انکارناپذیر است، اما نباید فراموش کنیم راننده با هر سطح مهارت و گواهینامه یک انسان است که پشت فرمان می‌نشیند.

رئیس پلیس راهور عنوان کرد: ایجاد حادثه برای انسان نیز در هر لحظه متصور است یعنی امکان دارد پشت فرمان دچار سرگیجه یا بیهوش شود یا حتی بی‌مبالاتی داشته باشد، اما در تمام دنیا یک راه نجات در تصادف برای رانندگان پیش‌بینی می‌کنند و آن بحث ایمنی وسیله نقلیه است.

وی افزود: ساخت خودرو با پلتفرم، آلیاژ و فلز مشخص یا ضخامت آن‌ها یا آپشن‌های خودرو مانند کیسه هوا، کمربند و ترمز ABS نجات‌دهنده راننده یا سرنشینان و این موارد در خودرو‌های داخلی دچار مشکل است، تا کی باید هر روز گزارش تصادفات، انفجار خودرو‌ها و مرگ هموطنان باشیم.

این مقام انتظامی متذکر شد: یک خودروی ایمن چهار مزیت زیبایی، کیفیت، ایمنی و ارزان بودن را دارند، واقعاً کدام یک از خودرو‌های داخلی ما این مزیت‌ها را دارند و باید این موارد را اصلاح کنند.

هادیانفر یادآور شد: باید خودروساز مشکلات را برطرف کنند، همه باید از تولید داخل حمایت کنند، اما تولید داخل نیز باید کیفی و ایمن باشد، اکنون چه کسی روی قطعات خودرو نظارت می‌کند، آیا نظارت ۱۰ سال پیش سازمان استاندارد کفایت می‌کند تازه آن هم بیشتر توسط افرادی صورت می‌گیرد که در خودروسازی هستند.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: تا کی باید شاهد تصادفات باشیم، امیدوارم تمام دستگاه‌های مسئول و نظارتی نقش خود را ایفا کنند، باید خودروساز‌ها بر تولید خودروی ایمن و کیفی متمرکز شوند و چاره‌ای جز این ندارند.

وی بیان کرد: چرا خودرو‌ها در تصادف مچاله شده یا آتش می‌گیرند، چرا باید خودرو منفجر شود باید به این موارد رسیدگی کنند، امیدوارم امسال تمام سازمان‌های نظارتی کمک کنند و خود خودروساز‌ها نیز در این رابطه پیش‌گام شوند.

این مقام انتظامی گفت: با مطالبه مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مردم، دیگر خودروساز‌ها جای دفاعی ندارند؛ به طور مثال وقتی به خودروساز می‌گویند قطر آلیاژ کم است باید اصلاح کند.

هادیانفر تصریح کرد: ما خودمان را مسئول می‌دانیم، بنابر قانون و تأیید وزارت صمت، سازمان استاندارد و سازمان محیط زیست باید پلاک کنیم، اما اگر این‌ها دخالت نکنند حتماً ارائه پلاک را متوقف می‌کنیم و دیگر اینگونه خودرو‌ها را پلاک نمی‌کنیم.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: چرا هر روز باید شاهد تصادفات دلخراش باشیم همچنین برابر قانون ما مکلف به تعیین سهم تقصیر دستگاه‌ها در تصادفات هستیم و این کار را می‌کنیم؛ به طور مثال در تصادف پژو ۴۰۵ با پژو پارس محور لرستان به نورآباد که هشت نفر زن و بچه در آتش سوختند، ۳۳ درصد خودروساز مربوطه را در کروکی در شورای ترافیک استان مقصر دانستیم و پرونده قضائی را برای قاضی محترم لرستان فرستادیم تا رسیدگی صورت گیرد.

وی افزود: از این به بعد نیز به همکاران ابلاغ کردیم که برای دستگاه‌ها سهم تقصیر در تصادفات تعیین کنند لذا امیدوارم دستگاه‌های قضائی در این رابطه ورود جدی‌تری داشته باشند.

این مقام انتظامی درباره واردات خودرو نیز گفت: ما تأکید داریم که کشور به سمت خود کفایی برود و حتماً محصول کیفی و ایمن داشته باشیم.

هادیانفر گفت: در سال ۸۴ تا ۸۶ یکی از شاخصه‌های بسیار مهم که ۲۷ هزار کشته سوانح رانندگی را به ۱۶ هزار در هر سال رساند، بحث واردات خودرو استاندارد و ایمن در کشور بود، ما نیازمند استفاده از خودروی ایمن و کیفی و نه لوکس و فاخر هستیم تا در تصادف کمتر شاهد فوتی باشیم لذا واردات منجر به ایجاد بازار رقابت برای خودروساز‌ها داخلی و بهتر شدن آن‌ها می‌شود، اما در صورت عدم رقابت، مردم مجبور به خرید محصولی هستند که امروز همه به آن بی‌کیفیت می‌گویند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین