کد خبر: ۳۳۹۶۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹

گزارش رسمی نشان می‌دهد که در فاصله دی تا بهمن ماه امسال افزایش قیمت تا ۱۸.۲ درصدی برای اقلام خوراکی ثبت شده است، در این بین برخی اقلام کاهش قیمت داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار ایران گزارشی از تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در بهمن ماه امسال منتشر کرد.

در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ١٨,٢ درصد ،"برنج خارجی درجه یک" با ٥.٨ درصد و "شیرینی خشک" با ٤.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها نیز اقلام "گوشت گوسفند" با ٥,٣ درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با ٢.٦ درصد و "ماهی قزل آلا" با ١.١ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی)" با ١,٧ درصد،"شیرخشک" با ١.٢ درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ ماشینی" با ٣.٨- درصد،"روغن مایع" و "روغن نباتی جامد" با ١.٠- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. در گروه میوه و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "موز" با ١٢,٠ درصد،"هندوانه" با ٨.١ درصد و "لیموترش" با ٦.٣ درصد است.

در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب‌زمینی" با ٢٦,١ درصد، "بادمجان" با ١٩.٢ درصد و "کدو سبز" با ١٨.٠ درصد می­‌باشد. همچنین در این گروه "هویج فرنگی" با ١.١- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" با ٧,٣ درصد، "شکر" با ٦.٢ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ٣.٤ درصد است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین