کد خبر: ۳۳۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران با اشاره به ثبات قیمت گوشت گوسفند گفت: هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه بین 27 تا 28 هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.
علی اصغر ملکی  با اشاره به ثبات قیمت گوشت گوسفند اظهار داشت: هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه بین 27 تا 28 هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان سال افزایش قیمتی را شاهد نباشیم چرا که اواخر بهمن ماه و اوایل اسفند ماه بره نو به بازار می‌آید و اگر کمبودی هم در بازار باشد جبران می‌شود.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به این سوال که آیا عرضه گوشت گرم ممنوع شده؟ گفت: گوشت گرم گوسفندی طبق روال عرضه می‌شود ولی از دیروز بنا به نظر سازمان دامپزشکی گوشت گوساله باید 24 ساعت در پیش سردکن باشد تا بار میکروبی آن کاهش یابد و بعد به مشتری عرضه شود.

ملکی تصریح کرد: قرار دادن گوشت در پیش سردکن به معنی انجماد نیست چرا که با انجماد کیفیت گوشت کاهش می‌یابد، اما هدف از قرار دادن گوشت گوساله در پیش سردکن تنها کاهش بار میکروبی آن است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین