کد خبر: ۳۳۸۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۱
«به گفته کارشناسان سیاسی، تداوم دیپلماسی آمریکا با کره جنوبی و ژاپن، پیامی صریح را به کره شمالی و چین انتقال می‌دهد: مسئله و مفهوم "بازدارندگی"، براساس اتحادهای منطقه‌ای، حتی اگر بن‌بست روسیه و اوکراین توجه آمریکا را به خود جلب کند، از بین نخواهد رفت.»

به گزارش ایسنا، خبرگزاری یونهاپ با بیان این مطلب افزوده است: در میان بحبوحه و تنش‌های ایجاد شده توسط آزمایش‌های موشکی کره شمالی و "قدرت و قاطعیت" چین، دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا پیش از مذاکرات وزرای خارجه آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در «هونولولو» که قرار است روز شنبه برگزار شود، با وزرای دفاع  این کشورها در روز پنجشنبه گفت‌وگویی سه جانبه به صورت تلفنی انجام داد.

هم‌زمان با اینکه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش مشغول یافتن راه حلی دیپلماتیک جهت تنش زدایی مسئله امنیتی بین مسکو و کی‌یف هستند، این گفت‌وگوها بین آمریکا، کره جنوبی و ژاپن انجام می‌شود.

یک استاد سیاست بین‌الملل در یکی از دانشگاه‌های کره جنوبی عنوان داشت: دیپلماسی تشدید شده آمریکا با سئول و توکیو پیغامی صریح به دنبال دارد: اگرچه واشنگتن به شدت درگیر بحران اوکراین است، اما قدرت نظامی آن که توسط متحدان حمایت می‌شود، نباید دست کم گرفته شود.

تمرکز آمریکا درخصوص بن‌بست روسیه-اوکراین سوالاتی را برانگیخته است؛ سوالاتی درخصوص اینکه آیا اگر موشک‌ها و تسلیحات هسته‌ای کره شمالی از کنترل خارج شود، آمریکا می‌تواند فورا منابع دیپلماتیکی خود را در راستای حمایت از کره جنوبی و ژاپن تغییر دهد یا خیر.

به گفته تحلیلگران، "حمله روسیه به اوکراین" می‌تواند به معنای شکست بازدارندگی برای آمریکا باشد که این امر خود ممکن است نشانه دیگری از افول نسبی آمریکا را نشان دهد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین