کد خبر: ۳۳۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳
در ماه های گذشته شایعات فراوانی در مورد جانشین احتمالی میرولد منتشر شده بود اما هیچ یک از آن ها تحقق پیدا نکرد. در این بین به نظر می رسد یک شایعه بیش از همه به واقعیت نزدیک است. آن هم وجود اختلاف در دولت بر سر انتخاب معاونت سیاسی وزارت کشور.
فرارو نوشت: انتخاب معاون سیاسی وزارت کشور به  معمای پیچیده بدل شده است. با وجود اینکه وزیر کشور و سخنگوی دولت بر عدم وجود اختلاف بر سر این پست حساس تاکید دارند، اما شواهد نشان می دهد که اختلافاتی در این بین وجود دارد.

به گزارش فرارو، اوایل سال جاری محمد کاظم میرولد معاون سیاسی وزیر کشور به دلیل اختلاف با رحمانی فضلی از سمت خود استعفا کرد.

از آن زمان تاکنون رحمانی فضلی موفق نشده است معاون سیاسی خود را تعیین کند. در این مدت حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور سرپرستی معاونت سیاسی را بر عهده داشته است.

در ماه های گذشته شایعات فراوانی در مورد جانشین احتمالی میرولد منتشر شده بود اما هیچ یک از آن ها تحقق پیدا نکرد. در این بین به نظر می رسد یک شایعه بیش از همه به واقعیت نزدیک است. آن هم وجود اختلاف در دولت بر سر انتخاب معاونت سیاسی وزارت کشور.

گفته می شود اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور که بر عزل و نصب ها در وزارت خانه ها نظارت دارد، با وزیر کشور بر سر انتخاب معاونت سیاسی اختلاف نظر دارد.

موضوعی که از سوی وزیر کشور و سخنگوی دولت تکذیب شده است.

براساس گزارش رسانه ها رحمانی فضلی حسینعلی امیری را برای معاونت سیاسی معرفی کرده است، اما جهانگیری با این انتخاب مخالف است.

در هفته های گذشته نام چند نفر دیگر برای این پست حساسیت برانگیز مطرح شد، روزنامه آرمان چندی پیش در گزارشی با عنوان "اولین زن در معاونت سیاسی؟!" نوشته بود: "روز پنجشنبه شایعه‌ای شنیده شد: قرار است یک خانم بر کرسی معاونت سیاسی وزارت کشور تکیه بزند."

این خبر همان روز تکذیب شد. وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفته بود: "هیچ خانمی را برای معاونت سیاسی پیشنهاد ندادم و اختلاف نظری بین دولت و وزارت کشور برای انتخاب معاونت سیاسی وجود ندارد، حساسیت‌ها بالاست و طول می‌کشد تا گزینه نهایی معرفی شود."

هفته گذشته روزنامه مردم امروز از مطرح شدن نام عبدالمحمد زاهدی استاندار کنونی کردستان برای این پست خبر داد. زاهدی چهره ای اصلاح طلب است که سابقه طولانی در وزارت کشور دارد.

امروز نیز سایت انتخاب ادعا کرد که «حسن روحانی، رییس جمهور دستور داده است که "رضا صالحی امیری" به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور منصوب شود، اما تاکنون این دستور از سوی وزیر کشور اجرایی نشده است.»

صالحی امیری رییس فعلی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران است. او در آغاز کار دولت یازدهم، هفتاد روز سرپرست وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران بود. نهایتاً صالحی امیری با کسب ۱۴۱ رأی مخالف، ۱۰۷ رأی موافق و ۱۳ رأی ممتنع نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد. امیر سالها در وزارت اطلاعات فعالیت کرده است.

از سوی دیگر، هفته گذشته نوبخت سخنگوی دولت ضمن تکذیب اختلافات بر سر معاون سیاسی وزارت کشور در پاسخ به این سؤال که گفته‌ می‌شود حسنعلی امیری قرار است برای این سمت انتخاب شود، اظهار کرد: «آقای امیری شخصیت محترم و مقبول دولت است اما شخص مورد نظر برای معاونت سیاسی به زودی مشخص می‌شود.»

اختلاف بر سر معاونت سیاسی توسط برخی نمایندگان به صورت ضمنی تائید شده است. چندی پیش حسن آصفری  عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرده بود: "جریان‌های افراطی به دنبال سهم‌خواهی بیشتری از مناصب وزارت کشور هستند و درصددند با اعمال فشار بر وزیر کشور، در انتخاب و انتصاب مجموعه معاونت‌های وزارت کشور نفوذ کنند."

اواخر آبان ماه نیز خبرگزاری تسنیم مدعی شد که وزیر کشور برای انتخاب معاون سیاسی‌اش تحت فشار است. این خبرگزاری نوشته بود: «جریان فتنه و احزاب غیرقانونی مشارکت و مجاهدین فشارهای فراوانی برای انتصاب یک چهره نزدیک به خود در پست معاونت سیاسی وزارت کشور به دولت وارد می‌کنند. رییس جمهور برای پذیرش افرادی چون حق‌شناس یا محقر (مدیرکل انتخابات وزارت کشور در دوره دوم محمد خاتمی) در پست معاونت سیاسی وزارت کشور به شدت تحت فشار است. همچنین اصلاح طلبان سعی می‌کنند این فشار را به وزیر کشور هم منتقل کنند.»

رحمانی فضلی وزیر کشور دولت حسن روحانی از معدود وزرای اصولگراست که انخخاب او برای این وزارتخانه حاشیه هایی را برانگیخت. اصلاح طلبان با انتخاب او مخالف بودند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین