|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۳۳۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۱

ایرنا: آلمان در گامی که نشان دهنده عقب نشینی این کشور از انرژی هسته‌ای و تمرکز بیشتر بر انرژی
به گزارش "رویترز"، دولت آلمان پس از فاجعه هسته‌ای فکوشیمای ژاپن در سال ۲۰۱۱ که یکی از بدترین حوادث اتمی جهان از زمان انفجار نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل است، تصمیم گرفت وابستگی خود به انرژی هسته‌ای را کاهش دهد.

راکتورهای "بروک دورف، گرونده و گاندمینگن سی" پس از ۳۵ سال فعالیت روز جمعه خاموش خواهند شد.

آلمان قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۲ آخرین نیروگاه‌های هسته‌ای خود یعنی ایسار ۲، امسلند و نکاروستهایم ۲ را نیز از مدار خارج کند.

حذف تدریجی انرژی هسته‌ای گامی غیرقابل برگشت برای بزرگترین اقتصاد اروپا بوده که با افزایش قیمت انرژی مواجه است و می‌خواهد به اهداف بلندپروازانه اقلیمی خود دست یابد.

کرستین آندره، رئیس انجمن صنعت انرژی (بی دی‌ای دبلیو) گفت: برای صنعت انرژی در آلمان، حذف انرژی هسته‌ای دائمی است.

تخمین‌های اولیه انجمن صنعت انرژی آلمان نشان می‌دهد که ۶ نیروگاه هسته‌ای این کشور حدود ۱۲ درصد از برق مورد نیاز در سال ۲۰۲۱ را تامین کرده‌اند. سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در صنعت انرژی آلمان تقریباً ۴۱ درصد بوده است. همچنین در سال ۲۰۲۱، زغال سنگ کمتر از ۲۸ درصد و گاز حدود ۱۵ درصد در تولید انرژی آلمان نقش داشته‌اند.

آلمان قصد دارد از طریق توسعه زیرساخت‌های انرژی بادی و خورشیدی تا سال ۲۰۳۰، سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در تامین نیاز این کشور به انرژی را به ۸۰ درصد افزایش دهد.

دولت جدید آلمان از حذف تدریجی انرژی هسته‌ای حمایت کرده است.

گفته می‌شود هزینه اسقاط، بسته‌بندی و پاک‌سازی زباله‌های رادیو اکتیو برای هر نیروگاه هسته‌ای آلمان حدود ۱.۱ میلیارد یورو (۱.۲۵ میلیارد دلار) باشد.

اسقاط کامل نیروگاه‌های هسته‌ای آلمان تا سال ۲۰۴۰ به اتمام خواهد رسید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین