|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۳۳۴۹۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
برخی دیگر، کالاهایی از قبیل مواد پتروشیمی یا غیرپتروشیمی از کشور صادر کردند اما ارز را به کشور وارد نکرده بودند که در این رابطه بیش از ١٠٠ نفر دستگیر شدند و حدود ١۴ میلیارد و ۵٠٠ میلیون یورو در مرحله دادسرا ارزها تحویل بانک مرکزی و تسویه شد.
سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده ارزهای ۴۲۰۰ تومانی گفت: پرونده هایی که درباره ارز ۴۲۰۰ تشکیل شده سه دسته هستند. اولین دسته ارزهای وارداتی هستند. در این پرونده‌ها افرادی اقدام به دریافت ارز ۴۲۰۰ای برای واردات کالا اساسی کردند که به تعهدات خود عمل نکردند یا کالاهایی دیگر را وارد کردند.

خداییان ادامه داد: در این پرونده هزار و ۲۵۰ پرونده در تهران تشکیل شد که بیش از ۶۰۰ پرونده از آن‌ها با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است و برخی از این پرونده ها نیز به صدور حکم منجر شدند که از جمله آن ها پرونده اسدبیگی است.

وی افزود: ۵۵۵ نفر در پرونده‌های ارز ۴۲۰۰ تومانی دستگیر شدند و مبلغ پرونده‌ها حدود ۱۰ میلیارد دلار بود.

خداییان ادامه داد: برخی از این افراد با ایجاد شرکت‌های صوری و یا با استفاده از کارت بازرگانی دیگران این اقدامات را انجام دادند. مثلا شرکتی در مشهد حدود هزار دلار گرفته بود.

سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده‌های ارز صادراتی گفت: برخی دیگر، کالاهایی از قبیل مواد پتروشیمی یا غیرپتروشیمی از کشور صادر کردند اما ارز را به کشور وارد نکرده بودند که در این رابطه بیش از ١٠٠ نفر دستگیر شدند و حدود ١۴ میلیارد و ۵٠٠ میلیون یورو در مرحله دادسرا ارزها تحویل بانک مرکزی و تسویه شد.

خداییان ابراز امیدواری کرد با همکاری خوب بانک مرکزی و همکاران دستگاه قضایی شاهد تسویه حساب پرونده‌های ارزی باشیم.

وی به سومین گروه از پرونده‌های ارزی به پرونده‌های مسئولان بانک مرکزی و مسئولان بانک‌ها اشاره کرد که این افراد حدود ٢٣ نفر هستند و پرونده آنها در جریان رسیدگی قرار دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین