|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۳۳۳۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
مجلس یازدهم کاری کرد که به کمک دولت آمد و در مقابل زیاده خواهان و شیطان بزرگ ایستاد و با گذراندن یک قانون مسیر را عوض کرد و قدرت آفرید. امروز دولت سیزدهم با تمام توان و قدرت هم در جهت ارتقای نظام و رفع مشکلات است.

رییس قوه قضاییه گفت: مردم غیور و مردم شهید پرور و شهید داده می توانند تحریم‌ها را خنثی کنند و سه قوه اگر دست به دست هم بدهند و از ظرفیت عظیم مردمی استفاده کنند قطعا می توانند آن را خنثی کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست مشترک نمایندگان مجلس و مسئولان قضایی گفت: در این مجلس تا به امروز نفرات زیادی آمدند و رفتند. چرا شهید مدرس در تمام این مدت تا به امروز و آخر زنده خواهد بود؟ شهید آیت الله مدرس زنده تاریخ است. چرا؟  زیرا او فردی با ایمان بود و آشنایی و شناخت خوب از دین و مسائل روز داشت و زمان شناس است.او خدا در چشمش بزرگ و غیرخدا هیچ. او در مقابل بیگانگان ایستادگی و مقاومت داشت.

وی افزود: مجلس به تعبیر شهید مدرس و امام (ره) و رهبری، خانه ملت است. مجلس می تواند ریل گذاری صحیح کند و اول و آخر و وسط است. مجلس می تواند منشا قدرت در نظام باشد و جلوی بیگانگان بایستد.

وی افزود: مجلس یازدهم کاری کرد که به کمک دولت آمد و در مقابل زیاده خواهان و شیطان بزرگ  ایستاد و با گذراندن یک قانون مسیر را عوض کرد و قدرت آفرید.  امروز دولت سیزدهم با تمام توان و قدرت هم در جهت ارتقای نظام و رفع مشکلات است.

وی افزود: امروز در قوه قضاییه همه در همین جهت تلاش می کنند و یک تلاش فوق العاده دارند و در جهت اهداف نظام و جلوگیری از انحرافات و برقراری از عدالت و برخورد با مفسدین بدون تبعیض تلاش می کنند.

محسنی اژه ای ادامه داد: امروز فرصتی است که سه قوه دست در دست و با یک ادراک مشترک آسیب شناسی های جدی داشته باشیم و راه حل های مشترک پیدا کنیم و بتوانیم نقشه های دشمن را خنثی کنیم.

محسنی اژه  ای گفت: امروز فرصتی است که سه قوه دست به دست هم در کنار همدیگر با بحث و گفت و گو با رسیدن به یک فهم و ادراک مشترک نسبت به مسایل آسیب شناسی های جدی داشته باشیم و براساس این آسیب شناسی واقعی راه حل های مناسب و مشترک پیدا کنیم و با هم افزایی و تعامل سه قوه بتوانیم نقشه های دشمنان را خنثی و این گرفتاری را که مستکبرین غرب برای مردم ایجاد کردند برطرف و خنثی کنیم و امت اسلامی و مردم غیور و مردم شهید پرور و شهید داده می توانند تحریم‌ها را خنثی کنند و سه قوه اگر دست به دست هم بدهند و از ظرفیت عظیم مردمی استفاده کنند قطعا می توانند آن را خنثی کنند و نه تنها خنثی کنند و عبور کنند  و به اهداف عالی نظام برسند و نزدیک شوند مهم این است که ما شرایط را خوب درک کنیم و به اشتراک نظر و راه حل های متناسب برسیم و عمل کنیم با کمک مردم.

وی افزود: سرمایه اصلی ما مردم هستند. سرمایه اصلی ما مردم متدین ما هستند که اگر از این سرمایه سه قوه استفاده کنند ما می توانیم گرفتارها و مشکلاتی را که بعضی از انها را خودمان ایجاد کردیم احیانا با سوء مدیریت‌ها و برخی را دشمن ایجاد کرده می توانیم حل کنیم.

رئیس قوه قضاییه در بخشی از اظهاراتش  تصریح کرد: مجلس یازدهم کاری کرد که به کمک دولت آمد و در مقابل زیاده خواهان و کسانی که به نحوی می‌خواستند مردم را تحت فشار قرار دهند با گذاشتن یک قانون مسیر را عوض و تولید اقتدار کرد.

وی افزود: امروز دولت سیزدهم با تمام توان، تمام قدرت و وقت گذاشتن به دنبال ارتقای نظام و رفع گرفتاری‌ها است.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: امروز قوه قضاییه، در جهت تحقق اهداف نظام، جلوگیری از انحرافات، برقراری عدالت، برخورد با مفسدین تلاشی فوق العاده می‌کند.

وی با بیان اینکه سه قوه باید آسیب شناسی‌های جدی داشته باشیم، گفت: بر اساس این آسیب شناسی، راه حل مشترک پیدا کنیم و با هم افزایی و تعامل بیشتر بتوانیم نقشه‌های دشمنان و گرفتاری‌هایی که مستکبران غرب برای مردم ایجاد کرده را خنثی کنیم.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: در مورد برخی موضوعات خلاء قانونی داریم. الان در قانون هر ترک فعلی جرم نیست و نیاز به قانون در این زمینه وجود دارد.

 محسنی اژه‌ای تاکید کرد: قوه قضاییه باید دستگاهی باشد که بیشتر از همه به قانون احترام می‌گذارد و اگر قانون نداشته باشیم و با نظرات خودمان وارد شویم ممکن است مشکل ایجاد کند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه قوه قضاییه به صورت جدی چند مسئله را در دستور کار خود دارد، ادامه داد: یکی از لوازم کوتاه کردن فرایند دادرسی این است که ما الان بیش از ۲ هزار عنوان داریم و اگر به همین ترتیب رو به افزایش باشد و این مقدار عناوین مجرمانه باشد پرونده‌ها هر روز بیشتر می‌شود و با بودجه و نیروی بیشتر هم مشکل حل نمی‌شود. بدنبال این هستیم لوایحی را به شما بدهیم و کاری کنیم که کمتر جرم انگاری شود و در جهت قضازدایی حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه می‌خواهیم رسیدگی هایمان عالمانه، عادلانه، بموقع و دقیق باشد، افزود: اگر بخواهیم چنین کاری کنیم به نیروهای متخصص نیاز داریم. اگر یک قاضی در دادسرا یا در دادگاه در روز ۷ تا ۱۰ پرونده و حتی بیشتر را بررسی کند و اگر انواع و اقسام پرونده‌ها به یک قاضی ارجاع شود او چگونه می‌تواند این کار را انجام دهد؟ و چگونه می‌تواند این چهار صفت را داشته باشد. خودم به دادسرا و دادگاه‌ها رفته ام، اصلا جای کار متعارف هم نیست.

محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز تلاش قوه قضاییه این است که هر چه قدر می شود هزینه کمتر برای مردم ایجاد کند و یکی از مواردی که هزینه را کم می کند توسعه رسیدگی های الکترونیکی است.

رئیس دستگاه قضا افزود: برای کسانی که نه پای آمدن، نه زبان گفتن و نه قلم نوشتن دارند و نه پول وکیل و هزینه دادرسی و کارشناسی در تلاشیم برای این قشر کاری کنیم که به حق خود برسند؛ این نیاز به عده و عُده و بودجه دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین