|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۳۳۱۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۵
حسینی کاشانی با اشاره به اینکه نظر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به برگزاری این جشنواره در قم مثبت است، بیان کرد: رایزنی‌هایی با جامعه المصطفی انجام دادیم تا برای سال بعد این جشنواره را به صورت بین المللی فراخوان و نشریات خارج از کشور که در حوزه دین فعالیت می کنند را نیز در این رقابت وارد کنیم.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ثبت «جشنواره ملی مطبوعات دینی» در تقویم سالانه جشنواره‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: بهترین نشریه حوزه دین در این جشنواره معرفی می‌شود.

سید موسی حسینی کاشانی با اشاره به اینکه شهر قم جایگاه ویژه و ممتازی در حوزه دین دارد، اظهار کرد: با عنایت به این جایگاه مهم و همچنین ظرفیت‌هایی همچون حوزه علمیه، مؤسسات حوزوی و فرهنگی و همچنین رسانه‌های استان قم برآن شدیم با پیگیری‌های صورت گرفته در سه سال گذشته جشنواره‌ای ملی با محوریت دین با عنوان جشنواره مطبوعات دینی برگزار کنیم.

وی با اشاره به جلسات برگزار شده در قم و تهران و هماهنگی‌های صورت گرفته و کسب موافقت‌های لازم برای برگزاری نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی، گفت: این جشنواره را به صورت ملی فراخوان کردیم تا گامی اثرگذار در راستای تقویت نشریات تخصصی حوزه دین و دیگر نشریات مکتوب و برخط که در زمینه دین نیز تولید محتوی دارند برداریم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه این جشنواره در تقویم جشنواره های سالانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است، گفت: شورای سیاستگذاری جشنواره سه بخش اصلی را در نظر گرفته که این بخش‌ها شامل بخش حرفه‌ای، موضوعی و نشریات تخصصی است.

حسینی کاشانی ادامه داد: سرمقاله، مقاله و یادداشت، مصاحبه، گزارش (خبری –تحلیلی – تحقیقی)، خبر، تیتر، عکس (خبری –گزارش تصویری)، گرافیک، طراحی و صفحه‌آرایی و… موضوعات بخش حرفه‌ای جشنواره هستند که تمام نشریات مکتوب و برخط می توانند در آن شرکت کنند.

وی افزود: در بخش دوم نشریاتی که به صورت تخصصی به موضوع دین می‌پردازند می‌بایست سه شماره آخر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند تا پس از بررسی و ارزیابی توسط هیئت داروان بهترین نشریه حوزه دین معرفی شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موضوعات بخش موضوعی جشنواره اشاره کرد و گفت: ایثار و شهادت، نماز، امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، فرهنگ عمومی، اخلاق و فرهنگ شهروندی، مسجد، رکن محله‌محوری شهری و حجاب و عفاف در این بخش قرار گرفته است.

حسینی کاشانی با اشاره به اینکه نظر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به برگزاری این جشنواره در قم مثبت است، بیان کرد: رایزنی‌هایی با جامعه المصطفی انجام دادیم تا برای سال بعد این جشنواره را به صورت بین المللی فراخوان و نشریات خارج از کشور که در حوزه دین فعالیت می کنند را نیز در این رقابت وارد کنیم.

وی از استقبال خوب نهادها و دستگاه های فرهنگی در برگزاری این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: حوزه علمیه، سازمان اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، شهرداری قم، سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم، کنگره شهدای قم، خانه مطبوعات، بسیج رسانه و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از جمله دستگاه‌هایی هستند که در برگزاری این جشنواره به یاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم آمده اند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان ضمن دعوت از اصحاب رسانه و مطبوعات برای شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله با استقبال خوبی که از نخستین جشنواره مطبوعات دینی می‌شود بتوانیم جایگاه این جشنواره را به صورت دائم در قم تثبیت کرده و گامی در جهت توسعۀ مطبوعات دینی در فضای رسانه‌ای کشور، برجسته‌سازی مسائل و سوژه‌های حوزه دینی قابل حضور در ساحت رسانه، ارتقای کمی و کیفی تولیدات رسانه‌ای حوزه دین و تقویت فضای رقابتی برای تولید محصولات رسانه‌ای دینی برداریم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین