|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
کد خبر: ۳۳۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تشکیلات خودگردان فلسطین را تهدید کرد که تل آویو اقدامات ویژه‌ای را در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.
در حالی که جنبش حماس از اقدام محمود عباس برای پیوستن فلسطین به دادگاه جنایی بین‌المللی استقبال کرده، وزارت خارجه آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این اقدام به شدت مخالفت کردند.

 به نقل از سایت العربی الجدید، سامی ابوزهری، سخنگوی جنبش حماس با استقبال از امضای معاهده رم توسط عباس اعلام کرد که باید اقدامات بیشتری برای تقویت مشارکت ملی اتخاذ شود.

وی در ادامه افزود: این اقدام عباس ضروری و درست بود و باید تدابیر دیگری اندیشیده شود که در راس‌ آن‌ها توقف مذاکرات با اسرائیل و توقف همکاری‌های امنیتی با این رژیم است.

صلاح بردویل، یکی از رهبران جنبش حماس نیز تاکید کرد: امضای این توافقنامه اقدامی خوب بوده و باید درخواستی برای محاکمه رهبران اسرائیل در دادگاه کیفری بین المللی ارائه شود.

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که به شدت با درخواست فلسطین برای پیوستن به دادگاه کیفری بین المللی مخالف است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اقدام فلسطین غیرسازنده بوده و چنین اقداماتی چیزی از خواسته‌های مردم فلسطین برای تشکیل کشور مستقل را محقق نخواهد کرد.

از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تشکیلات خودگردان فلسطین را تهدید کرد که تل آویو اقدامات ویژه‌ای را در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: طرفی که باید از دادگاه بین المللی لاهه بترسد تشکیلات خودگردان فلسطین است که با جنبش حماس همکاری می‌کند!

وی در ادامه مدعی شد: جنبش حماس یک جنبش تروریستی است که فقط جرایم جنگی مرتکب می‌شود. ما نیز اقداماتی را در واکنش به این اقدام فلسطینی‌ها اتخاذ می‌کنیم و از نظامیان خود دفاع خواهیم کرد.

نتانیاهو در ادعایی مضحک تاکید کرد: ارتش اسرائیل یکی از اخلاق‌مدارترین ارتش‌های جهان است. ما در مقابل اقدامات فلسطین می‌ایستیم!

درخواست محمود عباس برای پیوستن به دادگاه کیفری بین المللی تنها چند ساعت بعد از مخالفت شورای امنیت با پیش‌نویس قطعنامه پایان یافتن اشغالگری‌های اسرائیل در فلسطین، صورت گرفت.

از میان 15 کشور عضو شورای امنیت هشت کشور از جمله فرانسه، چین و روسیه به نفع آن رای دادند و در مقابل آمریکا و استرالیا با این پیش‌نویس مخالفت کردند.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین