کد خبر: ۳۲۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
«ماریا ون کرکوف»، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفته اطلاعات موجود نشان می‌دهند این گونه از ویروس کرونا آسان‌تر سرایت پیدا می‌کند و احتمالاً در برابر واکسن‌های موجود مقاوم‌تر است.

  فارس: سازمان جهانی بهداشت که پیشتر خواستار اجتناب از قضاوت‌های شتابزده درباره سویه کرونای مشاهده‌شده در هند شده بود امروز دوشنبه این گونه از کرونا را جزو «سویه‌های نگران‌کننده» اعلام کرد.

سازمان جهانی بهداشت گفته مطالعات مقدماتی نشان می‌دهند این سویه از کرونا ممکن است نسبت به سویه‌های دیگر آسان‌تر سرایت پیدا می‌کند.

دانشمندان در حال بررسی این گونه از کرونا که با نام علمی B.1.617 شناخته می‌شود و نقش آن در بحران شیوع بیماری کووید-۱۹ در هند هستند.

«ماریا ون کرکوف»، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفته اطلاعات موجود نشان می‌دهند این گونه از ویروس کرونا آسان‌تر سرایت پیدا می‌کند و احتمالاً در برابر واکسن‌های موجود مقاوم‌تر است.

«سومیا سوامیناتان» از دیگر دانشمندان سازمان جهانی بهداشت هم در مصاحبه با وال‌استریت‌ژورنال گفته الگوی مشاهده شده این است که هنگامی که یک نفر از اعضای خانواده به این ویروس مبتلا می‌شود کل خانواده به آن مبتلا می‌شوند.

سازمان جهانی بهداشت گفته اطلاعات بیشتر درباره این ویروس در نشست خبری هفتگی این سازمان در روز سه‌شنبه اعلام خواهد شد.

چنانچه سویه‌ای از کرونا ساده‌تر منتشر شود، بیماری‌های جدی‌تر ایجاد کند، بتواند سیستم ایمنی بدن را دور بزند و اثربخشی درمان‌های شناخته‌شده را کاهش دهد، سازمان جهانی بهداشت آن سویه را در طبقه سویه‌های نگران‌کننده قرار می‌دهد.

WHO قبلاً سویه‌های کرونای مشاهده شده در انگلیس، آفریقای جنوبی و برزیل را «نگران‌کننده» توصیف کرده بود.

جدیدترین سویه کرونا اولین بار در روز ۱ دسامبر ۲۰۲۰ در هند مشاهده شد.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین