|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۳۱۸۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
این مقام فرانسوی در گفتگو با رادیو فرانسه اینفو گفته است "ما باید رابطه‌ای براساس همکاری متقابل بسازیم. با این شیوه‌ها نمی‌توان کاری انجام داد."

 بی بی سی: واکسیناسیون در فرانسه مانند دیگر کشورهای اروپایی از بریتانیا کندتر پیش می‌رود.

فرانسه بریتانیا را بر سر صادرات واکسن به "باج‌گیری" متهم کرده است.

ژان ایو لودورین وزیر خارجه فرانسه گفته است اتحادیه اروپا در شرایطی که برای واکسیناسیون مشکل دارد، با فرستادن میلیون‌ها دوز واکسن به بریتانیا فریب خورده است.

این مقام فرانسوی در گفتگو با رادیو فرانسه اینفو گفته است "ما باید رابطه‌ای براساس همکاری متقابل بسازیم. با این شیوه‌ها نمی‌توان کاری انجام داد."

فرانسه از اتحادیه اروپا خواسته است سختگیری بیشتری درباره صادرات واکسن اعمال کند.

توزیع واکسن و واکسیناسیون در اتحادیه اروپا به کندی پیش می‌رود.

اتحادیه اروپا شرکت‌های تولید واکسن به ویژه استرازنکا را در تاخیر در تامین واکسن‌های مقرر مقصر می‌داند. استرازنکا عدم پایبندی به قرارداد را رد کرده است.

اتحادیه اروپا انتظار دارد تا پایان ماه مارس ۳۰ میلیون دوز واکسن دریافت کند. این میزان کمتر از یک سوم موردنظر اتحادیه اروپا است.

همزمان واکسیناسیون در بریتانیا از تمامی ۲۷ کشور اتحادیه اروپا بهتر پیش رفته است.

روز پنجشنبه در پی اجلاسی اینترنتی میان رهبران اتحادیه اورسلا ون در لاین رییس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه بیشترین صادرات واکسن را داشته و از کشورهای دیگر خواسته همین رویه را پیش بگیرند.

خانم ون در لاین از شرکت استرازنکا خواست که پیش از صادرات به مناطق دیگر، به تعهداتش به اتحادیه اروپا عمل کند.

فرانسه چه گفت؟

روز جمعه وزیر خارجه فرانسه گفت اتحادیه اروپا نباید هزینه سیاست واکسیناسیون بریتانیا را بپردازد.

او در عین حال از رویکرد بریتانیا به واکسیناسیون انتقاد کرد و گفت بریتانیا واکسن کافی برای دوز دوم ندارد و به همین دلیل تحت فشار است.

این مقام فرانسوی گفت بریتانیا به واکسیناسیون دوز اول در این کشور افتخار می‌کند اما برای توزیع دوز دوم واکسن مشکل دارد.

آقای دورین گفت باج گیری غلط است و نمی‌توان با آن کار را پیش برد.

وزیر خارجه فرانسه مشخص نکرد منظورش از باج‌گیری دقیقا چیست، اما اوایل این هفته بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا هشدار داده بود که سخت‌گیری صادراتی اتحادیه اروپا بر سرمایه گذاری در کشورهای عضو تاثیر منفی خواهد داشت.

وزیر خارجه فرانسه جنگ واکسن بریتانیا و اتحادیه اروپا را شگفت آور خوانده است.

در اجلاس اتحادیه اروپا چه گذشت؟

رهبران اروپا می‌گویند که پس از توافق با شرکت داروسازی بریتانیایی-سوئدی استرازنکا، محدودیتی در صادرات واکسن‌های این کارخانه به بریتانیا اعمال نخواهند کرد.

در جلسه دیروز (پنجشنبه) کمیسیون اروپا قرار شد کنترل‌های سختگیرانه‌ای بر صادرات واکسن اعمال شود ولی در بیانیه‌ای که پس از نشست منتشر شد بر اهمیت زنجیره جهانی تولید واکسن تاکید شد.

اورزولا فن در لاین رئیس کمیسیون اروپا گفت استرازنکا باید این اطمینان را ایجاد کند که قبل از صادرات واکسن به نقاط دیگر دنیا، اروپا همان میزان واکسن را دریافت می‌کند.

وضعیت همه‌گیری در اروپا چگونه است؟

سومین موج همه‌گیری در اروپا آغاز شده است.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تلفات زیادی از کرونا داشته اند. ایتالیا بیش از ۱۰۶ هزار تلفات داشته است، فرانسه ۹۳۰۰۰ نفر، آلمان ۷۵ هزار نفر و اسپانیا ۷۳ هزار نفر را از دست داده است.

بر اساس آمار از هر صد نفر در اروپا ۱۲.۹ نفر واکسینه شده‌اند، در بریتانیا این میزان ۴۴.۷ نفر از هر صد نفر و در آمریکا ۳۷.۲ نفر است.

وزیر بهداشت فرانسه گفته است روز جمعه ۴۰۰۰۰۰ نفر در این کشور واکسینه شده‌اند که کمتر از میزان واکسیناسیون روزانه در بریتانیاست.

آژانس داروی اتحادیه اروپا روز جمعه تولید واکسن کرونا را در سه کارخانه در هلند و آلمان تایید کرد.

این سه کارخانه قرار است واکسن فایزر تولید کنند و یک کارخانه دیگر در سوییس برای تولید واکسن مدرنا تایید شده است.

رومانی شنبه و یکشنبه گذشته در تعدادی از شهرهایش ساعات منع عبور و مرور برقرار کرد. رکورد ابتلا در یک شبانه‌روز در اوکراین هم با ۱۸۱۳۲ مورد دیروز شکسته شد.

آلمان به رکورد بیش از ۲۰۰۰۰ ابتلای روزانه در هفته گذشته رسید و از روز یکشنبه پرواز افراد خارجی به این کشور را منوط به منفی بودن آزمایش کرونا در مبدا کرد.

در فرانسه نیز ابتلای روزانه به کرونا ۴۵۰۰۰ نفر و افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند ۴۷۰۹ نفر اعلام شد. این تقریبا برابر با اوج موج قبلی کرونا در پاییز است..
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین