کد خبر: ۳۱۶۵۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
در ماه‌های گذشته از سوی سازمان ملل، گروه‌های حقوق بشری و کشورهای عمدتاً غربی فشار بی‌امانی به چین در این مورد وارد شده و چین تلاش می‌کند با رفتار تهاجمی این حرکت را خنثی کند. چین مدعی است فشار بر مسلمانان اویغور به خاطر مقابله با تروریسم است اما افشاگری در مورد آزار جنسی زنان در کمپ‌های کار اجباری دست پکن را در توجیه این رفتارها بسته است؛ به همین خاطر قصد دارد با مانورهای سیاسی و رسانه‌ای عرصه تبلیغات را از دست ندهد.

 شفقنا: چین سیاست تهاجمی و روبه جلویی را برای مقابله با اتهامات مربوط به نسل‌کشی مسلمانان اویغور در پیش گرفته است.

به گزارش رویترز، در هفته‌های گذشته گزارش‌های مختلفی در مورد آزار جنسی زنان اویغور در استان سین کیانگ چین منتشر شد که توجه جهان را دوباره در مورد اتهامات پکن در نسل‌کشی مسلمانان ایغور جلب کرد. یکی از این گزارش‌ها را بی‌بی‌سی منتشر کرد که در آن چند زن مسلمان از شکنجه، آزار جنسی و عقیم‌سازی در یک کمپ کار اجباری در غرب چین سخن می‌گفتند. این گزارش باعث شد تا پارلمان‌های کانادا و هلند رفتار چین را با مسلمانان اویغور نسل کشی به حساب بیاورند. چین بلافاصله این گزارش را رد کرد و آن را توطئه غرب علیه خود خواند. حالا وزارت خارجه چین و مسئولان حزب کمونیست در استان مسلمان‌نشین این کشور قصد دارند با طرح اتهاماتی، سیاست تهاجمی را علیه اتهام‌زنندگان دنبال کنند.

هفته گذشته، سخنگوی وزارت خارجه چین با در دست داشتن عکس چند زن اویغور اتهاماتی را علیه آنان مطرح کرد تا اصالت آنها و صحبت‌هایشان را زیر سوال ببرد. پیش از آن نیز مسئول اداره تبلیغات استان مسلمان نشین سین کیانگ نیز زنانی را که با رسانه‌های غربی مصاحبه کرده و چین را به تجاوز و عقیم‌سازی متهم کرده بودند را به چالش کشیدند. در این جلسه که با حضور خبرنگاران برگزار شد زنان مصاحبه کننده به رفتار منافی عفت و بیماری‌های جنسی متهم شدند.

به نظر می‌رسد چین به این نتیجه رسیده که در حال باخت رسانه‌ای در موضوع مسلمانان اویغور است. در ماه‌های گذشته از سوی سازمان ملل، گروه‌های حقوق بشری و کشورهای عمدتاً غربی فشار بی‌امانی به چین در این مورد وارد شده و چین تلاش می‌کند با رفتار تهاجمی این حرکت را خنثی کند. چین مدعی است فشار بر مسلمانان اویغور به خاطر مقابله با تروریسم است اما افشاگری در مورد آزار جنسی زنان در کمپ‌های کار اجباری دست پکن را در توجیه این رفتارها بسته است؛ به همین خاطر قصد دارد با مانورهای سیاسی و رسانه‌ای عرصه تبلیغات را از دست ندهد.

گفتنی است سازمان ملل متحد و گروه‌های حقوق بشری چین را به زندانی کردن بیش از یک میلیون مسلمان اویغور و بهره‌کشی از آنان متهم می‌کنند اتهامی که چین همواره آن را رد می‌کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین