|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۹
کد خبر: ۳۱۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۶
این عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: برخی اصولگرایان به این دلیل با وزارت دکتر فرجی‌دانا، توفیقی، میلی‌منفرد، دانش‌آشتیانی و ... مخالفت کردند چون فکر می‌کنند آن‌ها شرایط 24 خرداد 92 و حضور حداکثری دانشجویان را فراهم کرده‌اند
زیباکلام گفت: شرایط بوجود آمده پس از 24 خرداد 92 در دانشگاه‌ها با حضور هر وزیری ادامه خواهد یافت.

صادق زیباکلام عضو هیات علمی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان دانشگاه شهیدباهنر کرمان اظهار کرد: متاسفانه قضاوت در مورد تشکل‌ها و جنبش‌های دانشجویی از پایه و اساس نادرست است؛ چراکه اگر جنبش‌های دانشجویی موافق جناح خاصی باشد آفرین و احنست می‌گویند اما اگر از زاویه نگاه آن‌ها کنار رفته و یا از آمال آن‌ها غافل شوند خیلی زود به دانشجویان خرده می‌گیرند از این رو با فعالیت‌های سیاسی در دانشگاه و دانشجویان برخورد به جایی نمی‌شود. در صورتی‌که اگر سازمان‌ها، نهادها و تشکل‌های اجتماعی و سیاسی در بیرون دانشگاه آزادانه فعالیت کنند دلیلی ندارد که دانشگاه محل اعمال سیاسی شود.

وی با بیان این‌که «ارزیابی و تحلیل وضعیت فعلی جنبش دانشجویی را نمی‌توان در خلاء انجام داد» گفت: اطلاع مهم دراین زمینه نیاز است که عبارتند از؛ تاریخچه جنبش دانشجویی در ایران و همچنین وضعیت سیاسی که هم‌اکنون در آن به سر می‌بریم. جنبش دانشجویی در ایران دارای یک هویت و گذشته بوده و علم و آگاهی نسبت به عقبه سیاسی آن مهم است از این رو ما چاره‌ای نداریم الّا این‌که هویت جنبش دانشجویی را بشناسیم. جنبش دانشجویی یک موجود زنده است که می‌تواند با محیط بیرون خود تطابق داشته باشد، ضمن این‌که باید مختصات سیاسی و اجتماعی ایران و همچنین شرایط این جنبش گفته شود.

وی با اشاره به پیشینه جنبش دانشجویی در ایران اظهار کرد: این جنبش از یک پیچیدگی بسیار خاصی برخوردار است به گونه‌ای که هیچ‌گاه دارای یک وضعیت ثابت نبوده است؛ چراکه شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران نیز متغیر بوده است. درواقع جنبش دانشجویی ایران با اعتراض و مبارزه علیه ساختار سیاسی حاکم بر کشور آغاز و بعد از انقلاب در نام انقلاب حل شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: برخی اصولگرایان به این دلیل با وزارت دکتر فرجی‌دانا، توفیقی، میلی‌منفرد، دانش‌آشتیانی و ... مخالفت کردند چون فکر می‌کنند آن‌ها شرایط 24 خرداد 92 و حضور حداکثری دانشجویان را فراهم کرده‌اند در صورتی‌که این یک اشتباه فاحش است و چه با دکتر فرهادی چه بدون او، چه با دکتر فرجی‌دانا و چه بدون او شرایطی که بعد از انتخابات 92 بار دیگر در دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است به حول و قوه الهی همچنان ادامه خواهد یافت.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت که «در موضوع حصر با علی مطهری موافق هستم».

وی با اشاره به مفاسد اقتصادی نیز گفت: ما می‌دانیم که مسوولین ارشد نظام با تمام وجود از این‌که در کشور اختلاس می‌شود رنج می‌برند و خیلی نارحت می‌شوند که اعلام می‌شود که رکود اختلاس‌های قبلی شکسته شده است، اما همه مسوولین نیز معتقدند که اگر قوه مجریه و قضائیه بهتر، جدی‌تر، قاطعانه‌تر و مقتدرتر با اختلاس برخورد کنند مقدار زیادی از اختلاس‌ها کاهش یافته و یا از بین می‌رود.

زیبا کلام ادامه داد: در هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران، نهاد، سازمان، ارگان و بنیاد برای نظارت و کنترل وجود ندارد اما علی‌رغم آن و همچنین علی‌رغم این‌که مسوولین با فساد برخورد می‌کنند، چرا به جای کاهش فساد باید با افزایش آن مواجه باشیم؟

وی همچنین در مورد روند مذاکرات هسته‌ای ایران خاطرنشان کرد: غربی‌ها به دلیل پیشرفت‌های علمی با دست یافتن ما به انرژی هسته‌ای مخالف نیستند؛ چراکه از نظر علمی، چه در کشور ما و چه در سایر کشورها صنایع هسته‌ای منجر به شکافتن سقف علم نخواهد شد بلکه غربی‌ها به این دلیل با ما مخالفت می‌کنند که علی‌رغم این‌که ما همواره تاکید کرده‌ایم که سلاح هسته‌ای نخواهیم ساخت اما چون تنها کشوری هستیم که با اسرائیل مخالفیم، آن‌ها با انرژی هسته‌ای ما مخالفت می‌کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین