|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۴
کد خبر: ۳۱۵۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
سخنگوی صنعت برق با تاکید بر رعایت دستور العمل ها توسط صاحبان گلخانه ها وحتی بسیاری از کارخانه ها و صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی، تصریح کرد: آمادگی برای موارد اضطراری در هر زمینه ای ضروری است که متاسفانه در بسیاری از موارد به تامین و راه اندازی مولدهای اضطراری توجه نمی شود.
سخنگوی صنعت برق با انتقاد از برخی فرافکنی ها در خصوص گرانی برخی از محصولات کشاورزی قابل کشت در گلخانه ها تصریح کرد: در اوج مشکلات و محدودیت هایی که به خاطر سوخت نیروگاه ها به وجود آمده بود، با زمان بندی قبلی و برای حداکثر چهار ساعت در روز برق گلخانه ها قطع می شد که این میزان در بسیاری از مواقع حتی کمتر از این میزان هم بود.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی با دعوت به رعایت دستور العمل های وزارت جهاد کشاورزی توسط گلخانه داران اظهار کرد: براساس دستورالعمل و مقررات اجرایی گلخانه ها (نظام گلخانه ای کشور) که در سال ۱۳۹۷ توسط مجری طرح توسعه گلخانه های کشور - دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی تهیه و منتشر شد، به صراحت تعبیه ژنراتور یا مولد اضطراری در گلخانه ها مورد تاکید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این دستور العمل تاکید شده است که "تعبیه موتور ژنراتور مولد برق بعنوان تامین کننده برق اضطراری، علاوه بر تامین برق از شبکه سراسری، ضروری است. در صورت عدم اجرای این بند، مسئولیت آن بر عهده متقاضی است. "

سخنگوی صنعت برق با دعوت به رعایت دستور العمل های وزارت جهاد کشاورزی توسط گلخانه داران تاکید کرد هیچگونه محدودیت و یا قطعی برق از ۱۶ بهمن اعمال نشده است.

سخنگوی صنعت برق با تاکید  بر رعایت دستور العمل ها توسط صاحبان گلخانه ها وحتی بسیاری از کارخانه ها و صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی، تصریح کرد: آمادگی برای موارد اضطراری در هر زمینه ای ضروری است که متاسفانه در بسیاری از موارد به تامین و راه اندازی مولدهای اضطراری توجه  نمی شود.

رجبی مشهدی برخی فرافکنی ها در خصوص گرانی برخی از محصولات کشاورزی قابل کشت در گلخانه ها را مردود دانست و گفت:  در اوج مشکلات و محدودیت هایی  که به خاطر سوخت نیروگاه ها به وجود آمده بود، حداکثر برای ۴ ساعت و در چند روز محدود برق گلخانه ها قطع شده که این میزان در بسیاری از مواقع حتی کمتر از این میزان هم بود. وی با بیان اینکه برق این مراکز به هیچ عنوان ۲۴ ساعته قطع نبود، ادامه داد: برق تنها برای روشنایی محدود در شب و پمپاژ آب به مخازن اصلی ذخیره در  گلخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد و دمای محیط با استفاده از گاز یا سوخت مایع انجام می شود و به همین دلیل نمی توان قطعی موقتی و چندساعته برق را در گرانی خیار یا هر محصول کشاورزی دیگر دخیل دانست.

طبق اعلام توانیر، در مدت کمتر از سه هفته، به دلیل محدودیت در تامین سوخت نیروگاه ها، مشکلاتی در تولید برق به وجود آمده بود که با همکاری مردم و صاحبان صنایع و سایر مشترکان این مشکل هم اکنون رفع شده است.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین