|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
کد خبر: ۳۱۱۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
حوزه پیشگیری نیاز به رسوخ فناوری‌های نو در زمینه‌هایی چون مقاوم سازی سازه‌ها و تجهیز آتش نشانی به فناوری‌های روز دارد، از این رو شرکت‌های دانش بنیان دارای صاحب ایده و محصول می‌توانند کمک موثری در این زمینه باشند.

رییس مرکز فناوری‌های راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از راه اندازی مرکز نوآوری در حوزه مدیریت و پیشگیری از بحران در تهران خبر داد و گفت: با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران این مرکز در دهه فجر امسال راه اندازی خواهد شد.

به گزارش ایسنا اسماعیل قادری فر در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، هدف از امضای این تفاهم نامه را راه اندازی مرکز نوآوری "شهر آماده" در زمینه مدیریت بحران دانست و افزود: کشور ایران از نظر رخداد مخاطرات طبیعی کشور مستعدی است و ما با راه اندازی این مرکز نوآوری در سازمان مدیریت بحران شهر تهران گام اساسی برای ورود فناوران به این حوزه برداشتیم.

وی با بیان اینکه این اقدام موجب خواهد شد تا روح نوآوری در حوزه پیشگیری و مدیریت بحران دمیده شود، اظهار کرد: در این مرکز تلاش می‌شود که هم در حوزه پیشگیری و هم در پس از وقوع بحران اقدامات شایسته‌ای انجام شود.

قادری‌فر ادامه داد: حوزه پیشگیری نیاز به رسوخ فناوری‌های نو در زمینه‌هایی چون مقاوم سازی سازه‌ها و تجهیز آتش نشانی به فناوری‌های روز دارد، از این رو شرکت‌های دانش بنیان دارای صاحب ایده و محصول می‌توانند کمک موثری در این زمینه باشند.

رییس مرکز فناوری‌های راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به نیازهای کشور در پس از وقوع بحران، یادآور شد: وقوع بحران‌هایی چون زلزله معمولا با تبعات اجتماعی و فرهنگی همراه است که در دنیا تجربیات خوبی وجود دارد و استارتاپ‌ها و محققان کشور می‌توانند به این حوزه وارد شوند و به کمک مدیریت بحران بیایند.

وی با تاکید بر اینکه استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و خلاق نقش موثری در حوزه‌های پیشگیری و پس از بحران دارند، خاطر نشان کرد: به طور نمونه در آبگرفتگی بارندگی‌های اخیر در برخی از شهرها که به دلیل زیر ساخت‌های فرسوده صورت گرفت و توجهی به آن نشده بود، اینکه این بحران چه تبعاتی برای ساکنان این شهرها داشته، کسی به آن توجهی نکرد.

قادری‌فر اضافه کرد: از این رو ما در معاونت علمی تلاش کردیم که شرکت‌ها و استارتاپ‌ها را در این راستا ساماندهی کنیم تا بتوانند با استقرار در مرکز نوآوری "شهر آماده" از خدمات آن در راستای کاهش مخاطرات بهره ببرند.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران این مرکز در دهه فجر سال جاری به بهره برداری برسد و الگوی موفق همکاری برای کلانشهرهای کشور باشد و نوآوران در ارتقای سطح فناوری در این حوزه نقش آفرینی کنند.  

به گزارش ایسنا در این مراسم، تفاهم نامه راه اندازی مرکز نوآوری "شهر آماده" بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان مدیریت و پیشگیری از بحران شهر تهران به امضا رسید و بر اساس آن این مرکز راه اندازی می‌شود.

این مرکز در هر سیکل شتابدهی پذیرای ۱۵ شرکت و تیم است و در هر سال دو سیکل برگزار خواهد شد که در مجموع سالانه ۳۰ تیم نوآور در این مرکز پذیرش خواهند شد. این مرکز قرار است در بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین