|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۲
کد خبر: ۳۰۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶
نماینده مرکز یکی از استان‌های جنوبی کشور، که سابقا عضو هیات مدیره و معاون یکی از این شرکت ها بود، پس از تغییرات انجام شده در اعضای هیات مدیره شرکت مذکور و سرانجام برکناری او، عزم خود را برای کارت زرد به وزیر جزم کرده و تلاش برای قانع کردن نمایندگان در این خصوص را آغاز می کند.
مجلس شورای اسلامی هفته گذشته، در جلسه ای که 79 غایب داشت، با 98 رأی موافق، 95 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع، به وزیر کار کارت زرد داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، 95 نماینده مجلس در جلسه مذکور از توضیحات علی ربیعی درباره سوال محمدرضا پورابراهیمی که پرسیده بود «ملاک در انتخاب و انتصاب مدیران صندوق های زیر مجموعه وزارت تعاون یعنی صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی چیست؟» قانع نشدند.

ربیعی در پاسخ به سوال فوق و بعد از توضیحات چند نماینده در این باره، گفته بود: "من در این مدت سازمان تامین اجتماعی را سامان دادم، افرادی را از درون خود سازمان که تخصص داشتند برای پست‌های مدیریتی به کار گرفتم، ولله یک ذره تعلقات در نظر نگرفتم،‌ رئیس سازمان تامین اجتماعی دارم که 14 میلیون تومان حقوقش است اما نصف آن را پس می‌دهد و فیش حقوقی او اینجاست؛ وظیفه دارم به همه مشکلات در این سازمان رسیدگی کنم،‌ اصلاحاتی در شستا انجام دادم، همه باید بدانند شستا حیاط خلوت هیچ کس نیست، شخص خود بنده در شستا دخالت نمی‌‌کنم، امروز شایسته‌سالاری در وزارت رفاه حاکم شده است."

او همچنین تاکید کرد: "دو خط قرمز در وزارت رفاه دارم، یکی فساد است و دیگری مقام معظم رهبری؛ ما با نظام شوخی نداریم، این 2 موضوع حریم ماست و انتظارم این است که انتقادات به درستی مطرح شود، تبعیت از مجلس را بر خودم واجب می‌دانم، اما بگذارید از اخلاق حمایت شود."

فارغ از رای میلیمتری نمایندگان که به هفتمین کارت زرد به وزرای دولت تدبیر و امید، منتج شد، فرآیند سوال از علی ربیعی و در نهایت کارت زرد به او، با از دست رفتن عضویت یکی از نمایندگان مجلس در هیات مدیره یکی از شرکت‌های سرمایه گذاری زیر نظر وزارت کار ارتباط مستقیم دارد.

بر این اساس، نماینده مرکز یکی از استان‌های جنوبی کشور، که سابقا عضو هیات مدیره و معاون یکی از این شرکت ها بود، پس از تغییرات انجام شده در اعضای هیات مدیره شرکت مذکور و سرانجام برکناری او، عزم خود را برای کارت زرد به وزیر جزم کرده و تلاش برای قانع کردن نمایندگان در این خصوص را آغاز می کند.

این در حالی است که سوال مطرح شده از ربیعی، اگرچه درباره "انتصاب مدیران صندوق های زیر مجموعه وزارت تعاون" است اما به طور مستقیم ارتباطی به برکناری این نماینده ندارد و از این رو، در جلسه طرح سوال، مثال ها و دلایل دیگری برای سوال از وزیر مطرح شده است.

با این وجود، تلاش های نماینده مذکور، به صورت میلیمتری جواب می‌دهد و در حالی که 219 نماینده در زمان رای گیری در جلسه حضور داشتند، و برای قانع شدن نمایندگان، 110 رای لازم بود، 11 رای ممتنع نیز به سوال مذکور داده شد و در نتیجه، 98 رای موافق وزیر، در مقابل 95 رای مخالف او بی‌اثر شد.

حال اگر فرض بگیریم نماینده ای به خاطر از دست رفتن یکی از جایگاه های خود، تمام تلاشش را برای کارت زرد به وزیر مربوطه و یا استیضاح او به کار گیرد، آیا خدشه ای در امانت نمایندگی مردم ایجاد نمی‌شود؟
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
2
2
ربیعی یکی از وزرای پر تلاش و خستگی ناپذیر دولت است و خدمات وی را کسی نمی تواند زیر سوال ببرد کسی که فقر را با پوست و گوشت و جانش کامل لمس کرده کسی که عمر و جانش را فدای انقلاب و کشور کرده را نباید یک بچه 35ساله بخاطر منافع شخصی زیر سوال ببرد
ابراهيم كاشاني فرد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
1
2
چيزي كه عيان است اين است كه شما كه يكي از خط قرمزهايتان را فساد ميدانيد خبر از برادر خودتان داريد كه در شركتهاي سرمايه گذاري وابسته به صندوق و وزارت كار چه مي كند باند بزرگ فساد و رابطه هاي كثيف شكل گرفته تحت ره اندازي هلدينگ هاي مختلف ، در حالي كه جوانان عزيز و برومند و تحصيل كرده اين مرز وبوم بيكارند . واگذارتان مي كنم به خداي بزرگ
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین