|
|
امروز: چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۰
کد خبر: ۳۰۷۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۰
از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع‌ شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ شده است که در این راستا، اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است.

دکتر فیروز سرودی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اگرچه تاکنون شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اظهار کرد: اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به ‌منظور پیشگیری از شیوع این بیماری بین کارکنان واحدهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی، آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات مورد بررسی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع‌ شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ شده است که در این راستا، اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.

سرودی در پایان یادآور شد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین