|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
کد خبر: ۳۰۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
دکتر غلامرضا سلیمانی با اشاره به ضرورت راه اندازی سامانه محصولات نوین بیمه‌ای، اظهار داشت: صنعت بیمه در موضوع همه گیری ویروس کرونا وارد میدان شد و با طراحی بیمه نامه های ویژه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی و پاندمیاجازه نداد فضای اقتصاد کشور تهدید شود.
رئیس کل بیمه مرکزی که در "گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تامین مالی نوآوری کشور" سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: افزایش ضریب نفوذ بیمه و همگانی سازی محصولات نوین آن در گرو همراهی شرکت های دانش بنیان و حرکت در مسیر دیجیتال است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی با اشاره به تفاهم نامه ها و همکاری های صنعت بیمه و معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: نظام تامین مالی شرکت های دانش بنیان بدون بهره وری از خدمات بیمه ای و افزایش ضریب امنیت سرمایه گذاری، امکان پذیر نیست و از سوی دیگر صنعت بیمه نیز به خدمات نوآورانه این شرکت ها نیاز اساسی دارد.

وی خاطرنشان کرد: بیمه های اعتباری شرکتهای دانش بنیان به زودی راه اندازی خواهد شد و این در حالی است که موسسات بیمه‌ای در کنار بانک‌ها می‌توانند ضمانت‌نامه‌های مالی و اعتباری را صادر کنند.

دکتر غلامرضا سلیمانی با اشاره به ضرورت راه اندازی سامانه محصولات نوین بیمه‌ای، اظهار داشت: صنعت بیمه در موضوع همه گیری ویروس کرونا وارد میدان شد و با طراحی بیمه نامه های ویژه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی و پاندمیاجازه نداد فضای اقتصاد کشور تهدید شود.

رئیس شورای عالی بیمه ابراز امیدواری کرد شرکت های دانش بنیان با مشارکت در طرح‌های نوین بیمه‌ای و ایجاد بستر دیجیتال برای توسعه آن به تقویت ساختارهای خدمات اقتصادی کمک کنند.
وی سهم شبکه بیمه جهانی را ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار و معادل ۷ درصد از تولید ناخالص کشورها دانست و افزود: میزان سرمایه گذاری های صنعت بیمه کشور بالای یکصد هزار میلیارد تومان است و ضریب نفوذ بیمه به سه و شش دهم درصد افزایش یافته است که البته هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.

وی از ضرورت سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیاردتومانی صنعت بیمه در حوزه تکمیل زیرساخت های آی تی صنعت بیمه سخن گفت و همراهی شرکت های دانش بنیان و صنعت بیمه را از روش های کم کردن این فاصله دانست و اظهار داشت: ماموریت صنعت بیمه فقط به پوشش ریسک های شرکت های نوآور محدود نمی شود بلکه با در اختیار داشتن بیگ دیتای ارزشمند، علاقمند است در این حوزه سرمایه گذاری کند.

دکتر سلیمانی در پایان سخنان خود ابعاد گوناگون چند طرح نوین بیمه‌ای را در حوزه بیمه های زندگی، تامین مالی و پس انداز تشریح کرد و از صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های دانش‌بنیان درخواست کرد تا در بخش بیمه به صورت جدی ورود کنند.

گفتنی است کاهش ریسک سرمایه گذاری در کشور از ماموریت های اصلی صنعت بیمه به شمار می رود و صنعت بیمه کشور در این حوزه دستاوردهای قابل قبولی داشته است.

در این نشست دکتر محمود واعظی _رییس دفتر رییس جمهور _ دکتر سورنا ستاری _معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری_ و برخی از مدیران ارشد نظام مالی کشور نیز به سخنرانی پرداختند.

شایان ذکر است در خاتمه این همایش با حضور رییس کل بیمه مرکزی دو تفاهم نامه بین شرکت بیمه آرمان و صندوق نوآوری و شکوفایی وابسته به نهاد ریاست جمهوری با محوریت بیمه های اعتبار قرارداد گروهی و بیمه های سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان در راستای گسترش توسعه و چتر حمایتی بیمه و کاهش ریسک فعالیت و سرمایه گذاری در این شرکت ها به امضای طرفین رسید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین