کد خبر: ۳۰۴۸۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۴

نشان «رسول» جشنواره فیلم مقاومت به مجید انتظامی اهدا شد.

به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت شامگاه یکشنبه ششم مهرماه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد. این مراسم که شروع آن با تاخیر بیش از یک ساعت همراه شد، طبق اعلام قبلی قرار بود از طریق برخی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی هم به صورت زنده همانند افتتاحیه پخش شود ولی بعد از گذشت بیش از یک ساعت از شروع رسمی برنامه هم خبری از این اتفاق نشد، این در حالی است که تدارک پخش زنده و آنلاین بودن جشنواره بخاطر شیوع کرونا و تاکید بر رعایت پروتکل‌ها پیش‌بینی شده بود.

در این مراسم که سعید نمکی - وزیر بهداشت - هم حضور داشت، نشان «رسول» به یاد فیلمساز فقید رسول ملاقلی‌پور به مجید انتظامی - آهنگساز فیلم‌هایی همچون «از کرخه تا راین» و «بوی پیراهن یوسف» اهدا شد.

انتظامی پس از دریافت این نشان گفت: ساخت موسیقی کار آسانی نیست و سعی می‌کنم آنچه احساس می‌کنم در موسیقی‌ام باشد. هر مسئولی دیدگاهی دارد و ممکن است از کار من خوشش بیاید یا نیاید. برخورد با هنرمندان این روزها خیلی درست نیست و من هشت سال است که به دلیل برخوردی که با من شد موسیقی را رها کرده‌ام.

در بخشی دیگر از این مراسم مهدی عظیمی -دبیر جشنواره- نیز با اعلام آماری از تعداد آثار این جشنواره بیان کرد: یکی از ویژگی‌های این دوره از جشنواره، برگزاری آن علی‌رغم محدودیت‌های کرونایی و مضایق شدید مالی در چهار مقطع و هشت بخش مسابقه است. (بخش‌های مدافعان سلامت، جشنواره جشنواره‌ها، و اهدای نشان رسول در هفته دفاع مقدس)، (مراسم‌ استانی تقدیر از منتخبان استانی بخش فیلمسازان بسیجی در مراکز استان‌های کشور و نیز در تهران)، (بخش‌های سیدالشهدای مقاومت، مسابقه اصلی، فیلم به معنای مطلق، نقدتحلیل و پژوهش، روایت قلم، و مرحله ملی فیلمسازان بسیجی در هفته بسیج) و (هفته‌های فیلم در خارج از کشور در فاصله هفته بسیج تا دهه فجر انقلاب اسلامی).

همچنین در ادامه و در بخش از تجلیل از هنرمندان حوزه دفاع مقدس از جمال شورجه تقدیر شد که او به دلیل کسالت با ویلچیر به این برنامه آمده بود.

بزرگداشت محسن علی‌اکبری - تهیه‌کننده سینما - بخش دیگری از این مراسم بود که با حضور دبیر پیشین این جشنواره، محمد خزاعی برگزار شد.

همچنین جمشید هاشم‌پور سومین سینماگری بود که در این مراسم (در بخش پایانی) مورد تقدیر قرار گرفت.

در این برنامه همچنین از خانواده شهید دکتر غلامحسین نادری، شهید دکتر حبیب‌الله پیروی و شهید دکتر منوچهر آقایی شهرستانی از شهدای مدافع سلامت تقدیر شد و جایزه ویژه و نشان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اهدا شد. 

نمکی پس از دریافت این نشان گفت: این تندیس را به رسم یادگار در دفتر وزیر می‌گذارم تا نسل‌های بعدی بدانند که مردم سرزمین خدمتگزاران خود را فراموش نمی‌کنند و قدردان زحمات آن‌ها هستند.

او افزود: امروز مقاومت نه به معنای تاب آوری در مقابل ظلم بلکه به معنای شکل گرفتن یک فرهنگ است که در آن ابعاد مختلف سرزمینی که در مقابل قلدری‌ها ایستادند، بیان می‌شود. در تاریخ دفاع مقدس و بعد از آن، فرمی از هنر شکل گرفت که جاودانه‌های زیبایی را خلق کرد و امروز همکارانم به عنوان خدمتگزاران کوچک اما صدیق مردم این سرزمین حماسه تازه‌ای خلق کردند و یاداور روزهای سخت دفاع مقدس شدند. من هرگز در این سرزمین با این صفا و صمیمیت احساس تنهایی نکردم. از روز نخست (شیوع کرونا) به عنوان یک سرباز کوچک همواره همه را در کنار خود حس کردم. امروز روزی است که شهید آوینی دیگری باید بیاید در کنار ما؛ ما امروز هزاران آوینی دیگر را در کنار خود می‌بینیم که این جانبازی‌ها را به تصویر بکشند. این همه حماسه بزرگ را در  عرصه بین‌المللی در اوج ظلم خلق می‌کنند و این زاییده عشق به مردم و سرزمین و آرمانهای انقلاب اسلامی ایران است. 

اهدای جایزه به برگزیدگانی از بخش‌های مختلف قسمت دیگری از آیین پایانی این جشنواره بود که اسامی برگزیده‌ها به این شرح است:

بخش مدافعان سلامت 

تندیس و دیپلم افتخار بهترین موشن‌گرافیک: پویا رئیسی برای کارگردانی «مجموعه موشن گرافیک کرونا» 

تندیس و دیپلم افتخار بهترین نماهنگ: مهاجر توحیدپرست، تهیه‌کننده نماهنگ «یه روزی دوباره»

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین پویانمایی: آرجون موخرجی از کشور هند برای تهیه‌کنندگی و کارگردانی پویانمایی «منجی» (The Saviour)

 تندیس و دیپلم افتخار بهترین مستند کوتاه: امیرحسین میرصابری برای  فیلم مستند کوتاه «در خلوت شب»

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم کوتاه داستانی: محسن مشرقی تهیه‌کننده فیلم کوتاه «ملاقات آخر»

 بخش «جشنواره ‌جشنواره‌ها»

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین نماهنگ: فرید فرخنده‌کیش، تهیه‌کننده نماهنگ «حلول» 

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین پویانمایی: امیر مهران، تهیه‌کننده فیلم پویانمایی «شهر خاموش». دیپلم افتخار جشنواره نیز در این بخش به «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» تعلق گرفت.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم کوتاه داستانی: عمار خطی، تهیه‌کننده فیلم کوتاه «تمام مریم‌ها» 

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند کوتاه: عباس ایمانیان، تهیه‌کننده فیلم مستند کوتاه «نامه‌ای از دمشق» و دیپلم افتخار جشنواره به «صداوسیمای مرکز استان سمنان» اعطا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند بلند: مرتضی شعبانی، تهیه‌کننده فیلم «زنانی با گوشواره‌های باروتی» و دیپلم افتخار جشنواره به «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم سینمایی: منوچهر محمدی، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بازمانده»

این مراسم که قرار بود ساعت ۱۹ آغاز شود و با بیش از یک ساعت تاخیر شروع شده بود، بیش از سه ساعت به طول انجامید و حدود ساعت ۲۳:۱۵ به پایان رسید.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین