|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۲۹۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
هاشمی با بیان اینکه شهرداری سال گذشته لایحه‌ای را تقدیم شورای شهر کرد که بر اساس آن جرایم کمیسیون ماده 100 بر اساس ارزش معاملاتی تغییر کند گفت: از آنجایی که این لایحه بسیار مهم است می‌بایست با دقت بیشتری بررسی شود که خوشبختانه کلیات این لایحه تصویب شد اما از آنجایی که اعضا پیشنهاداتی داشتند جلسه بعد در مورد این موضوع صحبت می‌شود اما جرایم بر اساس ارزش معاملاتی تغییر کرده است.
رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه جهش تولید صرفا در تولید ماسک و کیت آزمایشگاهی نیست از دولت خواست که نسبت به تامین اعتبار خرید اتوبوس برای پایتخت اقدام کند.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی ظهر امروز پس از پایان جلسه علنی شورای شهر با حضور در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز، پر از نطق و تذکر بود.

وی با اشاره به دستور جلسات مهم امروز صحن علنی گفت: یکی از دستورات مهم‌مان اصلاح جرایم کمیسیون ماده 100 بود. چرا که می‌دانید قیمت مسکن و ساخت و ساز در سطح شهر بسیار افزایش پیدا کرده اما جرایم کمیسیون ماده 100 همچنان ثابت باقیمانده است و این مسئله سبب شده که جرایم، بازدارندگی خود را از دست بدهند.

هاشمی با بیان اینکه شهرداری سال گذشته لایحه‌ای را تقدیم شورای شهر کرد که بر اساس آن جرایم کمیسیون ماده 100 بر اساس ارزش معاملاتی تغییر کند گفت: از آنجایی که این لایحه بسیار مهم است می‌بایست با دقت بیشتری بررسی شود که خوشبختانه کلیات این لایحه تصویب شد اما از آنجایی که اعضا پیشنهاداتی داشتند جلسه بعد در مورد این موضوع صحبت می‌شود اما جرایم بر اساس ارزش معاملاتی تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه این لایحه درآمدی نیست بلکه بازدارنده است، گفت: تخلفات باید برای متخلفان گران تمام شود اما افزایش قیمت ساخت و ساز در شهر و ثابت ماندن جرایم ماده 100 سبب شده بود که تخلفات راحت‌تر بروز کند.

هاشمی با بیان اینکه تهران دارای طرح تفصیلی است و اگر هر کسی بیشتر از ضوابط آن ساخت و ساز کند تخلف کرده گفت: پس از بروز تخلف پرونده به کمیسیون ماده 100 ارجاع داده می‌شود اما ماده 100 یا رأی به تخریب می‌دهد که عمدتا اجرا نمی‌شود و یا نسبت به جریمه متخلفان اقدام می‌کند که در اینجا جرایم به قدری کم بود که به نفع متخلف می‌شد.

وی در خصوص حریق‌ در فضاهای سبز تهران نیز با تاکید بر اینکه وقوع آتش سوزی‌ها در سراسر کشور و نه تنها تهران است گفت: ما در مورد این حریق‌ها از نهادهای امنیتی سوال پرسیدیم و آنها گفتند که تا کنون دلیلی برای خرابکاری احصاء نشده است.

وی با ارائه توضیحات محیط زیستی گفت: باران در تهران به شدت باریده است و سبب رویش گیاهان و علف‌ها در تهران شده است و بعد از آن شاهد موج گرمای شدید در تهران بودیم که این مسئله سبب شد این علف‌ها به سرعت خشک شوند هر چند که به قول میرلوحی عضو دیگر شورا باید این علف‌ها را هرس کرده و به دام‌ها می‌دادیم اما ما که دام نداریم.

وی افزود: از سوی دیگر زباله‌ها به خصوص شیشه و ظروف پلاستیکی نیز به شدت در طبیعت رها می‌شوند که این مسئله سبب می‌شود شیشه‌ها در معرض نور خورشید تبدیل به ذره بین شده و سبب حریق علف‌های خشک شده می‌شوند و این آتش نیز به سرعت به علف‌های دیگر سرایت می‌کند.

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه تا حالا علامتی مبنی بر عمدی بودن این حریق‌ها نداریم، گفت: اگر عمدی باشد حتما با آن برخورد می‌شود اما حریق‌ها در تهران نشان از عمدی بودن ندارد.

وی در خصوص اجرای طرح ترافیک نیز با بیان اینکه گزارش‌ها نشان از افزایش تراکم جمعیت در شبکه حمل و نقل عمومی دارد گفت: رئیس جمهور اعلام کرده که کرونا با ما می‌ماند و چه خوب است از این فرصت استفاده کنیم و نسبت به تجهیز حمل و نقل عمومی اقدام شود.

وی با بیان اینکه سه ماه دیگر مهر ماه است و شاهد بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و در نتیجه افزایش حجم مسافران در حمل و نقل عمومی خواهیم بود گفت: وزارت بهداشت و درمان 75 هزار میلیارد تومان برای مبارزه با کرونا دریافت کرده است و لازم است بخشی از این هزینه‌ها نیز صرف حمل و نقل عمومی شود.

هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر کارخانه‌های سازنده اتوبوس آماده هستند و می‌توان در طول سه ماه آینده حداقل 3000 دستگاه اتوبوس تحویل شهرداری‌ها داد گفت: چهار کارخانه واگن سازی داریم که همه بیکار هستند و لازم است از محل مبارزه با کرونا برای افزایش واگن و اتوبوس استفاده شود. چرا که مبارزه با کرونا فقط تولید ماسک و ونتیلاتور نیست و باید مانع از بروز کرونا شویم.

وی با اشاره به نامگذاری سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری گفت: جهش تولید فقط در تولید ماسک و کیت آزمایشگاهی نیست بلکه مستقیما از نمکی وزیر بهداشت و رئیس جمهور می‌خواهم حالا که فعالیت‌های اقتصادی را باز کردند بودجه و پول بدهند تا کارخانجات اتوبوسرانی اتوبوس تولید کنند. چرا که با این جلوگیری و ممنوعیت‌ها مشکلی حل نمی‌شود و لازم است هر چه سریعتر از 75 هزار میلیارد تومانی که برای مبارزه با کرونا دریافت شده، هر چه سریعتر 10 هزار میلیارد تومان برای توسعه حمل و نقل عمومی به خصوص اتوبوس در نظر گرفته شود.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین