کد خبر: ۲۹۶۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۹
مک کینزی بزوس، همسر سابق جف بزوس و بیل گیتس، سهامدار ارشد مایکروسافت نیز دیگر افرادی هستند که شاهد افزایش زیادی در ثروت خود طی بازه زمانی فوق بوده اند.

با وجود شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها، ثروتمندان آمریکا به طرز محسوسی ثرتمندتر شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، برنامه دولت فدرال برای تزریق نقدینگی به بازارها و بخشودگی های مالیاتی بیشتر از آن که به نفع فقرا باشد، باعث شده است تا اختلاف بین این افراد با ثروتمندان در آمریکا بیشتر شود تا جایی که به قیمت افزوده شدن حدود دو تریلیون دلار دیگر به بدهی های آمریکا، ثروت ۶۰۰ فرد ثروتمند آمریکا در مجموع طی بازه زمانی ۱۸مارس تا چهارمژوئن حدود ۵۶۵ میلیارد دلارافزایش پیدا کند.   این افراد اکنون در مجموع ۳۵۱۲ تریلیون دلار ثروت در اختیار دارند در حالی که این رقم در ماه مارس معادل ۲.۹۴۸ تریلیون دلار بود.

در حالی طی این مدت ۱۶ نفر دیگر در آمریکا میلیاردر شده اند که شمار افراد متقاضی دریافت مزایای بیکاری در این کشور به ۴۲ مییلون نفر رسیده است.

بیشترین افزایش در ثروت طی این دوره زمانی مربوط به چهار ثروتمند آمریکایی فعال در حوزه دیجیتال یعنی جف بزوس، ایلان ماسک، مارک زاکربرگ و سرگی برین بوده است که طی بازه زمانی فوق حدود ۹۴.۳ میلیارد دلار به ثروت آن ها افزوده شده است.

مک کینزی بزوس، همسر سابق جف بزوس و بیل گیتس، سهامدار ارشد مایکروسافت نیز دیگر افرادی هستند که شاهد افزایش زیادی در ثروت خود طی بازه زمانی فوق بوده اند.

آمریکا اکنون اصلی ترین کانون درگیر با ویروس کرونا در جهان محسوب می شود و بیش از ۱۱۱ هزار نفر از شهروندان این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست داده اند. تاکنون دولت و بانک مرکزی آمریکا حدود ۶ تریلیون دلار حمایت مالی به اشکال مختلف نظیر وام، کمک های مالی بلاعوض، یارانه های نقدی ۱۲۰۰ دلاری به خانوارها، پرداخت مزایای بیکاری و تزریق نقدینگی به بازارهای مالی مختلف هزینه کرده اند.

بدهی آمریکا اکنون از ۲۵ تریلیون دلار عبور کرده است که معادل ۱۱۷ درصد از حجم تولید ناخالص داخلی این کشور است.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین