سید احسان خان دوزی در گفت و گو با ایسنا، درباره نامه منتخبین تهران به شورای نگهبان برای بازگرداندن لایحه حذف چهار صفر از پول ملی اظهار کرد: 9 نفر از اقتصاددانان منتخب مردم تهران در نامهای به اعضای شورای نگهبان، خواستار این شدند که شورای نگهبان این لایحه را به مجلس بازگرداند.
این منتخب مردم تهران همچنین افزود: اواسط تابستان سال گذشته دولت لایحهای را با عنوان اصلاح قانون پولی و بانکی به مجلس ارسال کرد که محتوای این لایحه تغییر واحد پول ملی و حذف چهار صفر بود. البته این مسئله در دولت گذشته نیز مطرح شد ولی مورد نقد جدی واقع شده بود و کارشناسان انتظار نداشتند این لایحه در کمیسیون اقتصادی و سپس صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شود اما این لایحه با سرعت و شتاب در دستور کار قرار گرفت و تصویب شد و به شورای نگهبان ارسال گردید.
وی ادامه داد: ما معتقدیم حذف چهار صفر به لحاظ اقتصادی مشکلی را حل نمیکند زیرا تغییر واحد پول ملی در مرحله آخر اصلاح اقتصادی انجام میگیرد یعنی در سلسله مراتب اصلاح اقتصادی ابتدا باید اقدامات دیگری انجام شود تا زمینههای تورم کاهش یابد و سپس نوبت به تغییر واحد پول ملی میرسد. کشورهایی که چنین تجربههای داشتند، ابتدا تصمیمات جدی و تحول گرایانه ای در سیاستهای تامین کسری بودجه، سیاست پولی بانک مرکزی و سیاست ارزی گرفتند و سپس واحد پول ملی خود را تغییر دادند.
خاندوزی در پایان خاطر نشان کرد: حذف صفر از پول ملی به تنهایی هیچ تاثیری بر روی بهبود شاخصهای اقتصادی از جمله بهبود رونق، افزایش تولید و اشتغال یا کاهش تورم ندارد و در شرایطی که زمینه برای کاهش تورم وجود ندارد، اجرا کردن این بند به تنهایی کارساز نیست و این اقدامات فقط اصلاحات نمایشی و غیرضروری است.