کد خبر: ۲۹۴۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
در حال حاضر نیز فاصله گذاری اجتماعی، ایزوله بیماران مبتلا و قرنطینه افراد نزدیک این بیماران مهمترین راهبردهای وزارت بهداشت برای مهار و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برخی از مناطق کشور براساس سیر نزولی شمار مبتلایان به کرونا به مرحله سفید و کم خطربودن رسیدند اما این به معنای عادی بودن شرایط در این مناطق نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، ایرج حریرچی دوشنبه شب در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در هرمزگان تاکید کرد: مردم همه مناطق از جمله مناطق کم خطر باید همچون گذشته رعایت الزام های بهداشتی را با جدیت انجام دهند و در نظر داشته باشند که از سرگیری فعالیت ها به معنای اتمام این بحران نیست.

به نوشته ایرنا، وی بیشترین سیر صعودی کرونا در کشور را مربوط به استان خوزستان دانست و گفت: طبق اعلام مسوولان دانشگاه علوم پزشکی این استان، افزایش بیماریابی و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی از جمله دلایل این سیر صعودی بوده است.

معاون وزیر بهداشت، اظهار داشت: بحران کرونا توانمندی کشورها در حوزه بهداشت و درمان را به نمایش گذاشت که در این میان ایران اسلامی عملکرد خوبی داشته است.

وی افزود: در روزهای نخست شیوع کرونا نگرانی های بسیاری در کشور وجود داشت که خوشبختانه با عملکرد خوب نیروهای بهداشت و درمان، توانستیم این بحران را مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: فاصله گذاری اجتماعی، تعطیلی مدارس، تعلیق تجمع‌ها و محدودیت‌های مسافرتی از جمله اقدامات تاثیرگذار کشورمان در مبارزه با کووید ۱۹ بوده است.

حریرچی تصریح کرد: در حال حاضر نیز فاصله گذاری اجتماعی، ایزوله بیماران مبتلا و قرنطینه افراد نزدیک این بیماران مهمترین راهبردهای وزارت بهداشت برای مهار و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولیت اصلی این راهبرد بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی مراکز استان ها است که البته برای موفقیت در این امر باید سایر نهادها نیز همکاری و تعامل لازم و کافی را داشته باشند.

این مقام مسوول تاکید کرد: تا زمانی که داروی قطعی برای مقابله با این ویروس کشف نشود، باید رعایت پروتکل های بهداشتی را با جدیت انجام دهیم و به این نوع زندگی عادت کنیم.

 

کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع بوده و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است.

پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و حضور نیافتن در مراکز عمومی، مردم به هنگام عطسه جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.

بر اساس آمار وزارت بهداشت، تا ظهر ۱۵ اردیبهشت ماه، تاکنون ۹۸ هزار و ۶۴۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۲۷۷ نفر رسیده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین