|
|
امروز: شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۵
کد خبر: ۲۹۴۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۷
" عبدالله دوم " شاه اردن و " آنجلا مرکل " صدر اعظم آلمان درباره بیماری همه گیر کرونا و اتخاذ راهبردهای مناسب برای مقابله با این بیماری گفت و گو کردند.

شبکه المملکه اردن روز سه شنبه گزارش داد در این گفت و گوی تلفنی که امروز انجام شد، طرفین بر اهمیت انجام تلاش‌های مشترک و بین‌المللی برای مقابله با این بیماری همه گیر تاکید کردند.  

شاه اردن و صدر اعظم آلمان همچنین توجه و رسیدگی به تاثیرات انسانی و اقتصادی این بیماری همه گیر در سطح بین‌الملل را خواستار شدند.  

دو طرف در این گفت و گو بر تقویت روابط اردن و آلمان تاکید و علاقه‌مندی خود برای توسعه روابط در زمینه‌های مختلف را اعلام کردند.  

ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تاکنون ۴۴۹ مورد ابتلا به بیماری کرونا در اردن گزارش شده که از این تعداد ۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات اردن امروز (سه شنبه) اعلام کردند که محدودیت‌های رفت وآمد برای مقابله با گسترش ویروس کرونا لغو شده و اجازه بازگشایی برخی دیگر از کسب و کارها برای کمک به اقتصاد این کشور اعطا شده است.

ساکنین امان پایتخت اردن هم در اولین اقدام پس از اعمال قرنطینه ۴۰ روزه برای جمعیت ۱۰ میلیونی این کشور، از روز چهارشنبه (فردا) اجازه رانندگی از صبح تا عصر را پیدا می‌کنند.

اما دفاتر دولتی و همچنین مدارس و دانشگاه‌ها در اردن همچنان تا پس از پایان ماه مبارک رمضان بسته خواهند ماند.

اقدام برای لغو محدودیت‌های تردد در پایتخت اردن به دنبال رفع محدودیت‌های هفته گذشته در جنوب اردن از جمله بندر عقبه صورت گرفت.

تاکنون  اتباع ۲۱۰ کشور جهان به کرونا مبتلا شده است که از بین این کشورها امریکا و ممالک غربی به خاطر نبود زیرساخت های مناسب بهداشتی در شمار اولین ها هستند.

از بین ۲۱۱  هزار و ۶۰۹ فوت ناشی از کرونا ۵۶ هزار و ۸۰۳ نفر مربوط به امریکا و در بین مبتلایان جهان نیز از ۳ میلیون ۷۶ هزار و ۴۶۶  نفر ۱ میلیون و ۱۰ هزار و ۵۰۷ نفر امریکایی هستند و اکنون یکی از نگرانی های دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری شکست در آن به خاطر مدیریت بد کرونا و نبود زیرساخت های لازم برای مقابله و مداوای مبتلایان امریکایی به این ویروس است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین