به گزارش ایسنا ، مجتبی یزدانی در دویست وهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع سوالات و تذکرات و پیشنهادات اعضای شورا گفت: غربالگری کارکنان معاونت خدمات شهری که در مواجهه با بیماری کووید ۱۹ قرار دارند با هماهنگی های لازم به خوبی انجام گرفته به شکلی که ما کمترین تلفات را به دلیل این بیماری داشتیم.
وی افزود: یک نفر در حوزه پسماند، دو نفر در میادین میوه و تره بار و هفت نفر در بهشت زهرا مبتلا به کرونا شدند که خوشبختانه اقدامات لازم برای این افراد انجام شد و برخی از آنها پس از قرنطینه موفق به فعالیت مجدد در محیط کار مشغول شدند.
وی ادامه داد: شرکت شهر سالم برای غربالگری کارکنان اقدامات خوبی انجام داده و به غیر از این اقدام با برخی از آزمایشگاهها نیز قرارداد داریم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد کاشت درختان برگ سوزنی نیز گفت: در حال حاضر این کار را انجام نمی دهیم و کاشت این درختان تنها در کمربند سبز پایتخت انجام می گیرد و مورد جدیدی از کاشت این نهال ها نداشته ایم .
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با شهرداری منطقه ۲۲ گفت: انتظار داریم که کمیسیون برنامه و بودجه همکاری لازم را انجام دهد تا ما در زمینه تامین آب این منطقه به نتیجه مطلوب برسیم.
وی در خصوص پسماندهای بیمارستانی نیز گفت: جداسازی پسماندهای بیمارستانی وظیفه شهرداری نیست و این مشکل باید به صورت کشوری حل شود. لذا درخواست می کنم که در زمان مناسب این موضوع با وزارت بهداشت در میان گذاشته شود.
یزدانی در مورد فعالیت زباله گردها نیز تاکید کرد: برنامه هایی در دستور کار است و اقداماتی نیز تا به امروز انجام شده است. در مورد تعطیلی بوستان ها و یا باز شدن آنها ظرف روزهای آینده تعیین تکلیف خواهیم کرد.
یزدانی در مورد فروش مجازی محصولات سازمان میادین میوه و تره بار نیز گفت: از شرکت های دانش بنیان درخواست همکاری کرده ایم و آنها به این موضوع ورود پیدا کردند . همچنین از تجارب سایر کشورها نیز با همکاری دفتر شهردار استفاده خواهد شد به شکلی که بنا داریم برنامه را در ۱۳ میدان تره باربرای خریدهای مجازی انجام دهیم.
وی در خصوص عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران نیز گفت: ما اعتبار لازم را به پیمانکاران داده ایم که در یکی دو مورد مطالبات را واریز نکرده بودند که برخورد لازم انجام شد . در مورد وضعیت باقرشهر و کهریزک هم برنامه ای داریم که به زودی گزارش ان را اعلام می کنیم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد دفن بیماران مبتلا به کرونا
درحرم عبدالعظیم حسنی گفت: متولی امام زاده ها شهرداری تهران نیست. گمان
نمی کنم آنها نیز اجازه دهند. البته شنیده ام دفن این بیماران درحرم ممنوع
شده و اگر چنین اتفاقی افتاده باید از کانال های دیگری غیر از شهرداری
پیگیری شود.