کد خبر: ۲۹۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸
وی با یادآوری این که هم اکنون کشور اندونزی تنها در مجتمع پتروشیمی هنگام، سهام اندکی دارد، گفت: این کشور علاقه مند به افزایش سهم خود در زمینه های سرمایه گذاری، خرید تجهیزات و فاینانس در این پروژه است.
هم اکنون کشور اندونزی برای سرمایه گذاری در زمینه تولید اوره و آمونیاک در ایران ابراز تمایل کرده است، از این رو اطلاعات فنی دو طرف در زمینه توان صادرات و واردات این محصولات تبادل می شود.
مهدی شریفی نیک نفس، مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی از اعلام آمادگی ایران برای حضور سرمایه گذاران اندونزیایی در پروژه های پتروشیمی در گفتگوهای دو جانبه تهران و جاکارتا خبر داد و گفت: اندونزی در سال ٢٠١٣ میلادی با رشد اقتصادی ٦ درصدی یکی از کشورهای پردرآمد در میان کشورهای عضو اتحادیۀ ملتهای جنوب شرقی آسیا (آسه آن) بوده است.

وی با یادآوری این که هم اکنون کشور اندونزی تنها در مجتمع پتروشیمی هنگام، سهام اندکی دارد، گفت: این کشور علاقه مند به افزایش سهم خود در زمینه های سرمایه گذاری، خرید تجهیزات و فاینانس در این پروژه است.
شریفی با اشاره به پیگیری جدی سرمایه گذاران و سیاستمداران کشور اندونزی در باره فرمول بلند مدت قیمت خوراک مجتمعهای پتروشیمی گفت: هم اکنون این کشور با توجه به ثابت بودن قیمت و فرمول خوراک مجتمعهای پتروشیمی در کشور نیجریه، سرمایه گذاری خوبی در این کشور آفریقایی کرده اند.

اندونزی خواهان نفت ایران

مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی از تمایل زیاد کشور اندونزی برای خرید فرآورده های نفتی و پتروشیمی مانند اتیلن، ال پی جی و نفتا نیز خبر داد و گفت: این کشور قصد دارد حجم فرآورش نفت خام پالایشگاهایش را یک میلیون بشکه به سه میلیون بشکه ارتقاء دهد، از این رو به نظر می رسد در آینده این کشور یکی از متقاضیان نفت خام از ایران باشد.
شریفی با یادآوری امضاء دو تفاهم نامه در زمینه تجارت و سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی میان ایران و اندونزی خبر داد و گفت: ایران قصد دارد با حضور در بازار پتروشیمی اندونزی، این کشور را به عنوان یک هاب در منطقه کشورهای عضو پیمان آسه آن قرار دهد، هم اکنون تعرفه واردات میان اعضای این پیمان صفر است در حالی که این رقم در ایران ١٠ درصد است.

هدف از اجرای مجتمع پتروشیمی هنگام (واحد اوره و آمونیاک) با مشارکت ۵۰ درصدی شرکت پوسری "Pusri” اندونزی تولید سالانه یکهزار و ۱۵۰ تن محصول پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.
هم اکنون توافق با شرکتهای هالدو تاپسوی دانمارک و سایپم برای تامین دانش فنی، لیسانس تولید محصولات و انجام مطالعات مهندسی اصولی این مجتمع پتروشیمی انجام شده است.

پیش بینی می شود در صورت ساخت این مجتمع پتروشیمی عملیات اجرایی آن در مدت چهار سال به پایان برسد ضمن آن که خوراک این واحد اوره و آمونیاک به میزان ۶۷۰ میلیون متر مکعب در سال از فازهای میدان مشترک پارس جنوبی تامین می شود.

منبع: شانا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین