|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
کد خبر: ۲۹۱۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۹
تا چند روز پیش استان هایی مثل آذربایجان غربی و شرقی، کرمانشاه و همدان کمترین میزان ابتلا را داشتند ولی به دلیل عدم اعمال سیاست محدودیت در تردد، این استان ها نیز اوج ابتلا به این بیماری را آغاز کرده اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: افرادی که دچار اضطراب و استرس هستند بهتر است خود را در معرض اخبار ناامید کننده قرار ندهند و حداکثر روزی یک بار در جریان اخبار کرونا قرار بگیرند چون اضطراب باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.

سید حسن اینانلو روز یکشنبه سوم فروردین در جمع خبرنگاران گفت: روزانه دو مرتبه آماری از تعداد افراد مشکوک بستری شده در بیمارستان‌های استان، تعداد افرادی که تست کرونای آنها مثبت شده، بیماران بدحال و جوان گرفته می‌شود و وضعیت شیوع این بیماری در استان به طور کامل رصد می‌شود.

به گزارش ایسنا، این مسئول با اشاره به اینکه نموداری از روند شیوع این بیماری در استان تهیه شده، تصریح کرد: با استناد به این نمودار می‌توان تا حد بسیاری فرایند آتی شیوع این بیماری در استان را تحلیل کرد.

وی افزود: از استان البرز روزانه حدود ۱۰۰ نمونه برای آزمایشگاه تست کرونا ارسال می‌شود و این تست‌ها به وسیله دستگاهی پیشرفته انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: بسیاری از استان‌ها به این دستگاه مجهز نیستند به همین دلیل روزانه بیش از ۳۰ تست را نمی‌توانند انجام دهند و همین باعث شده نتوانند آمار دقیقی از تعداد بیماران خود ارائه دهند.

وی ادامه داد: با این اوصاف می‌توان گفت آمارمبتلایان برخی استان‌ها بیشتر از تعدادی است که ارائه می‌دهند.

اینانلو تاکید کرد: در کنار این موارد، بسیاری از پزشکان هم اعتقادی به انجام PCR  از بیمارانی که از طریق سی تی اسکن تشخیص داده شده که به کرونا مبتلا شده‌اند ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: به خاطر اینکه باید آمار دقیقی از مبتلایان به این بیماری ارائه شود، در کنار سی تی اسکن از تمام موارد بستری تست PCR  گرفته می‌شود.

این مسئول با اشاره به ضرورت شناسایی افراد مبتلا به کرونا در استان توضیح داد:  برای جلوگیری از شیوع بیشتر وکنترل این بیماری در استان باید همه توان خود را برای شناسایی افراد با علایم کرونا بگذاریم.

وی افزود:  با توجه به اینکه راهی برای شناسایی افرادی که ناقل و علامت دار نیستند وجود ندارد باید بیشتر توجه خود را معطوف شناسایی و درمان بیماران قطعی کنیم.

وی گفت: شناسایی مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در هیچ جای دنیا کار ساده‌ای نیست و به تبع آن در ایران نیز آن طور که باید و شاید موفق نبوده‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به مشکل کیت‌های تشخیصی PCT گفت: ارائه نتیجه تست کرونا ۴۸ ساعت طول می‌کشد و همین باعث شده شناسایی دقیق بیماران با مشکل مواجه شود.

وی اضافه کرد: تا کنون تنها یک و نیم میلیون کیت تشخیصی در دنیا تولید شده که در مقایسه با نیاز فعلی جهان که ۱۵۰ میلیون کیت است بسیار کم است.

اینانلو با اشاره به  ضرورت قرنطینه کردن افراد مبتلا و مشکوک گفت: بهترین مکان برای قرنطینه افراد مشکوک و مبتلا خانه آنها است.

وی با اشاره به دلایل مهم تفاوت مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در کشورهای مختلف  افزود: یکی از مهمترین این دلایل تفاوت آمار تعداد سالمندان در کشورهای مختلف است چون متاسفانه این ویروس بیشتر افراد سالمند را درگیر می‌کند و بیشتر فوتی‌های آن افراد مسن هستند.

وی اضافه کرد: تفاوت کشورها و حتی استان ها از لحاظ فازهای اپیدمی و شیوع این ویروس از دیگر دلایل تفاوت آمار فوتی ها در مناطق مختلف است.

اینانلو تاکید کرد: تا چند روز پیش استان هایی مثل آذربایجان غربی و شرقی، کرمانشاه و همدان کمترین میزان ابتلا را داشتند ولی به دلیل عدم اعمال سیاست محدودیت در تردد، این استان ها نیز اوج ابتلا به این بیماری را آغاز کرده اند.

وی گفت: برای برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری افراد ضمن رعایت بهداشت فردی، باید از خوردن الکل و مواد شیرین و همچین استعمال دخانیات پرهیز کنند.

وی گفت: انجام ۳۰ دقیقه ورزش در روز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از شیوع این بیماری می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت حفظ سلامت روان نیز توضیح داد: افرادی که دچار اضطراب و استرس هستند بهتر است خود را در معرض اخبار ناامید کننده قرار ندهند و حداکثر روزی یک بار در جریان اخبار کرونا قرار بگیرند چون اضطراب باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین