کد خبر: ۲۹۱۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
روش استارتاپ فلیکس به تازگی روی گروهی متشکل از 10 نفر آزمایش شده است. مک‌براید گفت: ما می‌توانیم روش‌های درمانی را در کمترین زمان و با صرف کمترین هزینه ابداع کنیم زیرا به تازگی نشان داده‌ایم که درمان ما می‌تواند روی انسان، موثر باشد.
یک استارتاپ حوزه زیست‌فناوری در بررسی جدیدی، از ویروس‌ها برای مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، جهان اکنون در جنگ به سر می‌برد اما این جنگ، عادی نیست زیرا حریف، ارگانیسمی بسیار کوچک است که به سادگی و بدون کمک میکروسکوپ شناسایی نمی‌شود و در صورت شناسایی نشدن می‌تواند میلیون‌ها نفر را در دهه‌های آینده از بین ببرد. این حریف، باکتری مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک است.

سال گذشته بیش از 700 هزار نفر در جهان، در اثر ابتلا به عفونت باکتریایی از دنیا رفتند. گزارش‌ها حاکی از این هستند که امکان دارد این آمار تا سال 2050 به 10 میلیون نفر برسد.

اگرچه در حال حاضر داروهای بسیاری برای از بین بردن باکتری‌های بد مورد استفاده قرار می‌گیرند اما این داروها نمی‌توانند همه باکتری‌های بد را از بین ببرند.

یک استارتاپ حوزه زیست‌فناوری موسوم به "اینتر فلیکس" (Enter Felix)، روش جدیدی را برای ایمن ماندن در برابر باکتری‌های مقاوم در برابر دارو پیشنهاد داده است. پژوهشگران این استارتاپ باور دارند که شاید ویروس‌ها بتوانند از بدن در برابر داروها دفاع کنند.

شاید عجیب به نظر برسد که در دوره گسترش کروناویروس و نگرانی‌های مربوط به آن، چنین بینش خوبی نسبت به ویروس‌ها داشته باشیم اما "رابرت مک‌براید" (Robert McBride)، از بنیان‌گذاران این استارتاپ باور دارد که فناوری آنها موجب می‌شود که قسمت‌های خاصی از باکتری هدف قرار بگیرند. این روش نه تنها باکتری‌های بد را از بین می‌برد، بلکه توانایی تکامل و مقاوم‌سازی دوباره آن را نیز متوقف می‌کند.

ایده از بین بردن باکتری‌ها با کمک ویروس، موضوع جدیدی نیست. ویروس‌هایی که می‌توانند باکتری را عفونی کنند، در سال 1915 کشف شدند و تجاری‌سازی آنها از سال 1940 در آمریکا آغاز شد.

اگرچه شمار کمی از راه‌حل‌های جدید برای مقابله با باکتری‌های بد ارائه می‌شوند و داروهای استاندارد نیز تاثیر زیادی در غلبه بر باکتری‌ها ندارند، مک‌براید معتقد است که استارتاپ آنها می‌تواند به پیشرفت مراحل درمانی کمک کند.

روش استارتاپ فلیکس به تازگی روی گروهی متشکل از 10 نفر آزمایش شده است. مک‌براید گفت: ما می‌توانیم روش‌های درمانی را در کمترین زمان و با صرف کمترین هزینه ابداع کنیم زیرا به تازگی نشان داده‌ایم که درمان ما می‌تواند روی انسان، موثر باشد.

فلیکس قصد دارد که این روش را برای درمان عفونت باکتریایی ابتدا در بیماران مبتلا به فیبروز سیستیک و سپس بیمارانی که برای مقابله بر عفونت ریه به مصرف میزان ثابتی از آنتی‌بیوتیک نیاز دارند، به کار ببرند.

گام بعدی این استارتاپ، آغاز یک آزمایش بالینی کوچک روی 30 نفر و انجام دادن پژوهش‌های علمی بیشتر است تا امکان دریافت مجوز درمان از "سازمان غذا و دارو" (FDA) فراهم شود.

مک‌براید امیدوار است که این روش بتواند به مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک کمک کند. ما روشی فنی برای مقابله با این چالش ارائه داده‌ایم و باور داریم که این روش می‌تواند عملکرد درستی داشته باشد.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین