|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
کد خبر: ۲۹۱۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹
در همین راستا در کنار تمام توصیه های عمومی بهداشتی از جمله شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله 1.5 متری با افراد مشکوک‌ توصیه می شود مادران باردار در خانه قرنطینه شوند و جز در موارد ضروری به هیچ عنوان از خانه خارج نشوند.
مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مادران باردار خواست تا در شرایط فعلی در خانه قرنطینه شده و جز در موارد ضروری از خانه خارج نشوند.

شیوا کاظمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تضعیف سیستم ایمنی بدن در مادران باردار گفت: زمانی که مادری باردار می شود، بدن برای نگه داشتن جنین سیستم ایمنی را قدری ضعیف می‌کند تا جنین دفع نشود و در همین راستا مادران باردار با توجه به ضعف سیستم ایمنی بدن آنها جزو گروه های در معرض خطر کرونا محسوب می‌شوند.

وی افزود: در همین راستا در کنار تمام توصیه های عمومی بهداشتی از جمله شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله 1.5 متری با افراد مشکوک‌ توصیه می شود مادران باردار در خانه قرنطینه شوند و جز در موارد ضروری به هیچ عنوان از خانه خارج نشوند.

مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه مادران باردار باید در ماه های اول بارداری هر ماه یکبار و در ماه های آخر هر دو هفته یکبار برای انجام یکسری مراقبت ها به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند، گفت: در راستای محافظت از مادران این تعداد مراجعات کاهش داده شده و از مادران باردار خواسته ایم تا از طریق تلفن با پزشک معالج یا مرکز بهداشتی در تماس باشند و جز در موارد ضروری مراجعه حضوری نداشته باشند.

وی یادآور شد: اطرافیان مادران باردار نیز باید رعایت موارد بهداشتی را داشته و حتما فاصله دو متری را با مادران باردار رعایت کنند و پیش از ورود به منزل باید تمام نکات بهداشتی را رعایت کرده و دست ها را به خوبی با آب و صابون بشویند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ویروس کرونا، ویروس سنگینی است و به راحتی از طریق کف کفش قابل انتقال است، بنابراین توصیه می‌شود محل قرار گیری کفش ها کاملا از محیط خانه جدا بوده و حتما بصورت منظم کار ضدعفونی این محل انجام شود.

کاظمی در ادامه با بیان اینکه اطلاعات پزشکی در خصوص ویروس کرونا چندان زیاد نیست، گفت: این ویروس تنها دو ماه است شناخته شده، بنابراین اطلاعات چندانی در خصوص آن نداریم، اما آنطور که محققان چینی طبق تجربیاتی که به دست آورده اند منتشر کرده اند، این ویروس انتقال عمومی نداشته، یعنی اگر مادری مبتلا به کرونا باشد، این ویروس به جنین او سرایت نمی کند.

وی افزود: در حال حاضر به ماماها و پرستاران بخش های زایمانی اعلام کرده ایم که چنانچه مادری مشکوک به کرونا بود، بعد از به دنیا آمدن نوزاد، از تماس پوست به پوست نوزاد با مادر پیشگیری کرده و بلافاصله بعد از قطع ناف نوزاد او را در محل جداگانه ای نگهداری کنند.

کاظمی تصریح کرد: چنانچه تست کرونای مادر باردار مثبت شود، شیردهی این مادران به نوزاد خود ممنوع شده و باید در محل جداگانه ای قرنطینه شوند، اما اگر تست کرونا منفی شده و فقط علائم آنفلوآنزا باشد، با رعایت موارد بهداشتی از جمله زدن ماسک مادر اجازه شیردادن به نوزاد را پیدا می‌کند.

این مسئول در خصوص نحوه رعایت موارد بهداشتی در هنگام شیردهی مادران به نوزدان در شرایط فعلی گفت: توصیه می‌شود مادران پیش از شیردهی به نوزدان خود حتما دست‌ها را با آب و صابون شسته و سینه خود را نیز پیش از شیردهی به طور کامل شست و شو دهند.

کاظمی در پایان از مادران باردار خواست تا در صورت وجود هرگونه علائم از جمله گلودرد، سرفه خشک، تب، تنگی نفس و ... حتما به مراکز درمانی مراجعه کرده و سریعا مراحل درمان خود را آغاز کنند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین