|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۷
کد خبر: ۲۹۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با بیان اینکه ۳۸ درصد از ۴۳۸ هزار شغل ایجادی بیمه شده‌اند، گفت: استراتژی ما این بوده که در این شرایط به این بخش توجه کنیم و به همین دلیل سهم وزارت کار در کلیت اشتغالی که ایجاد شده سهم بالایی است.
معاون اشتغال وزیر کار با اشاره به ایجاد ۴۲۸ هزار شغل در یکسال منتهی به پاییز ۱۳۹۸ گفت: بخش قابل توجهی از این مشاغل در بخش خدمات و بنگاههای خرد و کوچک بوده و ۳۸ درصد مشاغل ایجاد شده طی این مدت بیمه شده‌اند.

عیسی منصوری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در یک سال منتهی به پاییز ۱۳۹۸، ۴۲۸ هزار شغل ایجاد شده که این میزان اشتغال بر اساس نمونه‌برداری آماری مرکز آمار ایران بوده اما مطابق تمام شماری داده‌های ثبتی وزارت کار ۴۷۵ هزار شغل طی این مدت ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که ۴۲۸ هزار شغل ایجاد شده در کدام بخشها بوده است؟ گفت: بخش قابل توجهی از آنها مربوط به حوزه خدمات و همچنین بنگاههای خرد و کوچک و بخش اعظمی از آنها غیر رسمی است. البته ایجاد این میزان شغل در دوره رکود اقتصادی بدیهی است و نمی‌توانیم کشور را منتظر بگذاریم که یک رشد اقتصادی بزرگ اتفاق بیفتد و صنعت کارخانه‌ای بزرگ رونق بگیرد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با بیان اینکه ۳۸ درصد از ۴۳۸ هزار شغل ایجادی بیمه شده‌اند، گفت: استراتژی ما این بوده که در این شرایط به این بخش توجه کنیم و به همین دلیل سهم وزارت کار در کلیت اشتغالی که ایجاد شده سهم بالایی است.

منصوری در ادامه رشد اشتغال فراگیر و پایدار را از مهمترین اهداف ایجاد شغل در طرح اشتغال روستایی دانست و گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار و فراگیر روی بخشهایی متمرکز شدیم که ریسک کمتری در بازار کار دارد و برای کاهش این ریسک هم تمهیداتی در نظر گرفتیم؛ از جمله اینکه چند مجموعه کوچک را زیرمجموعه یک واحد بزرگ قرار دادیم و تسهیلات را به آن واحد مرکزی پرداخت کردیم تا بتواند با توزیع در زیرمجموعه‌های خود اشتغال پایدار و ماندگار داشته باشد.

وی درباره آمار ایجاد اشتغال روستایی نیز گفت: در جریان طرح اشتغال روستایی ایجاد ۲۳۰ هزار شغل خالص را در دستور کار داشتیم که تاکنون نزدیک به ۱۹۷ هزار شغل جدید و خالص ایجاد شده که نشان می‌دهد طی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ سهم اشتغال روستاها افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، طرح اشتغال روستایی با هدف توسعه اشتغال در مناطق محروم روستایی، عشایری و مرزی در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است. به گفته کارشناسان، اجرای موفق این طرح موجب کاهش مهاجرت به شهرها، اشتغالزایی برای جوانان جویای کار و حل بیکاری در مناطق روستایی و عشایری می‌شود. بر اساس آمارها تا بهمن ماه امسال بیش از ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از طرف بانکهای عامل به طرح اشتغال روستایی تخصیص داده شده که از این میزان ۱۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین