|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
کد خبر: ۲۸۹۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲
رای دهندگان این بخش از آمریکا تاکنون توانسته اند با آرای خود در سه مورد از پنج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به درستی برنده آتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تعیین کنند.
شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان روز سه شنبه گزارش داد: بنابر نتایج اولیه از سه شهر دیکس ویل ناچ، «هارتس لوکیشن» (Hart's Location) و «میس فیلد» (Millsfield)؛ « ایمی کلوبشار » سناتور دموکرات از ایالت مینه سوتا تاکنون با کسب هشت رای توانسته است با ۲۹.۶ درصد آرا در صدر نامزدهای دموکرات قرار گیرد.

بنابر این گزارش؛ برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت نیز با چهار رای ماخوذه و کسب ۱۴.۸ درصد آراء و الیزابت وارن نیز با همین تعداد رای در رده دوم قرار دارند.

این درحالی است که برنی سندرز معاون اول سابق رئیس جمهوری آمریکا تنها با اخذ دو رای و کسب ۷.۴ درصد آرا در قعر جدول این رای گیری قرار گرفت.

سی‌ان‌ان افزود: از پنج رای ماخوذه در روستای دکسویل ناچ، دو دموکرات به به مایکل بلومبرگ که نام وی دراین رای گیری لحاظ نشده بود، و یک رای هم به پیت بوتیجیج و یک رای هم به برنی سندرز داده شد و تنها رای دهنده جمهوریخواه نیز به بلومبرگ رای داد.

رای دهندگان این بخش از آمریکا تاکنون توانسته اند با آرای خود در سه مورد از پنج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به درستی برنده آتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تعیین کنند.

به گزارش ایرنا، دموکرات‌ها در انتخابات مقدماتی درون حزبی در ایالت آیوا که در واقع شروع زنگ انتخابات ریاست جمهوری است، با تاخیر در اعلام نتایج، آغازی آشفته و دلسرد کننده‌ داشتند.

براساس نتایج نخستین انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات‌ها در ایالت آیوا، برنی سندرز سناتور ۷۹ ساله ایالت ورمونت توانست با ۲۶.۶ درصد آرا پیشتاز رقابت‌ها باشد و پس از او «پیت بوتیجیج» شهردار پیشین «ساوت بند» از ایالت ایندیانا با کسب ۲۵ درصد قرار گرفت.

جو بایدن معاون اول باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا نیز توانست با ۲۳ درصد آرا در رده سوم قرار گیرد و الیزابت وارن سناتور ایالت ماساچوست با ۲۰ درصد آرا در ایالت آیوا چهارم شد. این نتایج در حالی به دست آمده که به نظر، بایدن فردی است که دموکرات‌ها در این دور از انتخابات روی او سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

از آنجایی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری کنونی آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ۲۰۲۰ از رقیب چندان مهمی برخوردار نیست، در بسیاری از ایالت‌های آمریکا همچون نوادا، آلاسکا، کانزاس، کارولینای جنوبی، ویرجینیا و آریزونا، انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوریخواهان برگزار نمی شود.

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده خواهد بود که قرار است سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) برگزار شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین