|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۲۸۷۹۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۲
احمد کاوری در ابتدای این نشست با اشاره به حذفیاتی که در بخش اول سریال در خط قصه اتفاق افتاد، گفت: این اتفاق به شفاف‌تر شدن قصه کمک کرد؛ به نوعی که ضدقهرمان و نیازهای دراماتیک ما در بخش اول قصه نمایان شدند.
 کارگردان سریال «وارش» تاکید کرد که این سریال به مخاطب باج نداده است و به روایتی که داشته، وفادار بوده است. احمدی کاوری تاکید کرد: تمام مخاطبانی که نسبت به سریال «وارش» عصبانی، خوشحال و یا هیجان‌زده شدند، با سریال ارتباط خوبی برقرار کردند.

به گزارش ایسنا، نشست خبری سریال «وارش» صبح دوشنبه (۳۰ دی ماه) با حضور محمودرضا تخشید (تهیه‌کننده)، احمد کاوری (کارگردان)، محمدکامبیز دارابی (مجری طرح) و بازیگران این مجموعه از جمله رامین راستاد، ساناز سماواتی، نیلوفر شهیدی، علیرضا جلالی‌تبار، نسرین بابایی، سهی بانو ذوالقدر و آوا دارویت در ساختمان روابط عمومی کل سازمان صداوسیما برگزار شد.

احمد کاوری در ابتدای این نشست با اشاره به حذفیاتی که در بخش اول سریال در خط قصه اتفاق افتاد، گفت: این اتفاق به شفاف‌تر شدن قصه کمک کرد؛ به نوعی که ضدقهرمان و نیازهای دراماتیک ما در بخش اول قصه نمایان شدند.

وی ادامه داد: سریال «وارش» از نظر محتوایی به دنبال این بوده که گرد هم آمدن اقوام، همدلی و همزبانی را به تصویر بکشد. آدم‌ها در نقش‌های مختلف در هم تنیده می‌شوند و در پلان آخر می‌بینید که گرد هم می‌آیند.

رامین راستاد، بازیگر نقش شاپور نیز در این نشست در سخنانی گفت: این سریال از قسمت سوم و چهارم تاثیر خود را روی مردم گذاشت؛ چراکه در مدت فیلمبرداری هرجا می‌رفتم، مردم ما را با وارش می‌شناختند که نشان می‌دهد این کار موفق بوده است. مدت‌ها بود کار سختی بازی نکرده بودم و به نظر من این کار جز آثار فاخر تلویزیون به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: چند سالی است که در تلویزیون کاری نکرده بودم که بعد از آن به لحاظ مادی و معنوی حالم خوب باشد. در ۱۲ سال گذشته این اولین بار بود که حتی یک‌ بار برای دستمزدم با کسی تماس نگرفتم و به لحاظ نظم، پروژه عالی بود.

ساناز سماواتی نیز در این نشست بیان کرد: پس از سال‌ها با تیمی کار کردم که خیلی همکاری خوبی بود و از این بابت به شدت خوشحالم.

نسرین بابایی در این نشست گفت: وارش شخصیتی بود که با تلاش دو بازیگر شکل گرفت. تماس‌هایی داشتم که خانم‌هایی می‌گفتند تو من را بازی کردی. همین موضوع نشان می‌دهد که وارش موفق بوده است. وارش مادر ایرانی است که اثر انگشت خودش را دارد. سریال وارش اثر انگشتی داشت که آن را گذاشت و با حضور مردم مانا شد.

نیلوفر شهیدی در این نشست اظهار کرد: شکوفه مظهر یک زن مقاوم و محکم نسبت به عقاید خود بود. مادر این خانواده با وجود تمام دغدغه‌های خودش دختری همانند خود تربیت کرد. با این تفاوت که دخترش قدری قدرتمندتر بود.

احمد کاوری در رابطه با داستان سریال که برداشتی از رمان مهاجران بوده است، گفت: هنر اقتباس این است که ما قصه‌ای را ایرانیزه کنیم که در این اثر سعی کردیم این کار را انجام دهیم. علاوه بر این این اتفاق سبب می‌شود که افراد این رمان را بخوانند و حتی از آن اقتباس‌های دیگری انجام شود که به ادبیات ما کمک کند.

وی درباره انتخاب بازیگران این سریال گفت: در این کار انتخاب دوم ما بهتر از انتخاب اولمان بود و برخی از بازیگران ورای انتظار من کار کردند که از این بابت خوشحالم. علاوه بر این قرار گرفتن بازیگران تهرانی و شمالی در کنار هم فضای رقابتی را ایجاد کرده بود که به کلیت اثر کمک کرد.

کاوری درباره دو پارت بودن داستان این مجموعه توضیح داد: خودمان این موضوع را قبول داریم ولی با توجه به شرایط مالی که داشتیم به این صورت عمل کردیم. این کار در حدود ۹ ماه با بودجه مشخصی ساخته شده و الف ویژه نبود که بتوانیم برای آن زمان بگذاریم.

وی همچنین درباره بعد گردشگری این سریال نیز گفت: برای پیدا کردن هرکدام از لوکیشن‌ها زمان زیادی صرف کردیم تا یک جغرافیا را برای مخاطبان بسازیم. به نوعی هم رغبت برای دیده شدن اثر ایجاد شود و همچنین به آن محیط کمک کند. خیلی افراد تماس گرفته و پرسیدند که این جنگل کجاست. این جنگل همیشه هست ولی چون ما سرمان در گوشی است آن را نمی‌بینیم. به شدت علاقمندم که از نقاط مختلف ایران تصویر بردارم و به مردم نشان دهم تا به گردشگری در کشور نیز کمک کند.

جلالی تبار درباره شباهت شخصیت وارش به ستایش گفت: ما در هنرهای نمایشی ۳۶ وضعیت بیشتر نداریم مسلما شباهت در همه اثرها وجود دارد و تکرار این ۳۶ وضعیت به معنای کپی برداری نیست. وارش دو سه نقطه مثبت دارد؛ اینکه به سنت اقتباس برگشتیم سنت خوبی که قرار بود در سطح تله‌فیلم به آن پرداخته شود و به هنرمندان کمک شود. ما در این سریال به سمت ادبیات و موقعیت‌های شناخته نشده رفتیم، همچنین میراث، زبان و جشن‌های عمومی را در عرصه عمومی نشان دادیم.

ادامه دارد ...

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین