کد خبر: ۲۸۵۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶
«من خود نیز شاهد بودم برخی از دوستان اصلاح‌طلب کارآمد و شاخص قبل از وقوع اعتراضات آبان ماه قصد داشتند خود را نامزد کنند اما بعد از رخدادهای اعتراضی و بحران اجتماعی که در سطح کشور اتفاق افتاد، حاضر به ثبت نام نشدند.»
   با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخاب مجلس در اسفند ماه، بحث و رایزنی‌ها پیرامون حضور جناح‌های سیاسی در این عرصه گرم‌تر می‌شود. در این میان، یکی از موضوعاتی که بعد از پایان زمان ثبت نامزدها برای حضور در انتخابات مطرح شد، در ارتباط با حضور کم‌رنگ چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب در عرصه نام‌نویسی است. حتی برخی فرضیات نیز مطرح شد که با وجود اصرار و سفارش خاتمی نیز بسیاری از اشخاص اصلاح‌طلب حاضر نشدند خود را نامزد کنند.

اکنون با تمام این اوصاف، آن‌چه در مقام یک واقعیت از میان اسامی نامزدهای اصلاح‌طلب می‌توان مشاهده کرد این است که افراد درجه یک و شاخص اصلاح‌طلب در میان نامزدها کمتر به چشم می‌خورند. در راستای پی‌گیری و پرداختن به این موضوع، «انتخاب» در گفتگو با عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات، زوایان و ابعاد این موضوع را جویا شده است.

ناصری بر این باور است که سید محمد خاتمی، همواره طرفدار انتخابات پرشور بوده و راهبرد خود را بر مشارکت حداکثری در انتخابات قرار داده است. اساسا حضور پرشور شهروندان در عرصه انتخابات می‌توان عامل و ضامن موفقیت اصلاح‌طلبان ارزیابی کرد. در شرایط کنونی نیز خاتمی رسالت و وظیفه سیاسی خود را انجام داد و از شخصیت‌های اصلاح‌طلب درخواست کرد که در انتخابات مجلس یازدهم نامزد شوند اما آن‌ها این درخواست را رد کردند.»

وی افزود: «با وجود درخواست رئیس دولت اصلاحات، برخی از شخصیت‌ها حاضر به نامزد شدن نشدند و دلیل آن‌ها نیز این بود که علاوه بر نظارت استصوابی که همواره مانعی برای حضور اصلاح‌طلبانه با وزن واقعی‌شان است، دیگر از نگاه مردم مجلس فاقد کارکرد است.»

عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات، در ادامه تصریح کرد: «من خود نیز شاهد بودم برخی از دوستان اصلاح‌طلب کارآمد و شاخص قبل از وقوع اعتراضات آبان ماه قصد داشتند خود را نامزد کنند اما بعد از رخدادهای اعتراضی و بحران اجتماعی که در سطح کشور اتفاق افتاد، حاضر به ثبت نام نشدند.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: «فعالان سیاسی شاخص اصلاح‌طلب بر این باور هستند که قوه مقننه، در پی حوادث اخیر اندک اعتباری را که داشت، اکنون از دست داده است. با این وجود، برنامه کلان اصلاح‌طلبان این بود که در انتخابات اسفند ماه، چهره‌هایی از میان نسل جدید خود را برای انتخابات مجلس نامزد کنند تا شاهد نوعی چرخش قدرت در دورن حلقه داخلی اصلاحات باشیم اما متاسفانه در این حوزه نیز شاهد بودیم که افرادی بسیار اندک خود را نامزد کردند.»

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین