کد خبر: ۲۸۵۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۳
شاخص های این سند در فصول عمومی و اختصاصی و در هفت شاخه ابلاغ شده که باید ملاک حرکت ما باشد.یکی از محورهای مهم کار ما انتصاب زنان در دولت بوده که از سال ۹۶ باید ۳۰ درصد زنان توانمند و شایسته در راس امور قرار گرفته و در تصمیم گیری ها حضور پیدا کنند بنابراین نگاه دولت به بانوان بسیار هوشمندانه است که از وجود زنان توانمند بهره مند می شود.
  معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: در سال ۹۶ تنها ۱۳.۶ بانوان در راس کار قرار داشتند و امروز این رقم به ۱۸.۱۰ درصد رسیده که تا پایان دولت یازدهم این میزان به ۲۰ درصد خواهد رسید.

معصومه ابتکار شامگاه شنبه ۲۳ آذر در شورای مشورتی زنان استان همدان، اظهار کرد: شوراهای مشورتی جمع های مشورتی ارزشمندی برای شنیدن صدای زنان در پست ها و جایگاه های مختلف هستند.


وی بااشاره به جلسه شورای برنامه ریزی صبح استانداری، بیان کرد: امروز در شورای برنامه ریزی اتفاق مهمی در موضوع زنان و خانواده رخ داد که برنامه اجرایی مبتنی بر داده های بومی استان و سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با همکاری استانداری به تصویب رسید.این هجدهمین سندی است که تصویب می شود و دستور کار نقشه راه استان با محوریت عدالت جنسیتی در آن نهفته است.

وی با بیان اینکه عدالت جنسیتی یکی از شاخصه های کارآمدی و اعتمادسازی نظام است و باید به طور جد مورد توجه قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: این سند دستور کار حرکت ما بوده و برگرفته از تعالیم دینی ما در سطح ملی و بومی است.

ابتکار با بیان اینکه ما از حرکت اقتضایی به تحقق عدالت جنسیتی رسیدیم، تصریح کرد: شاخص های این سند در فصول عمومی و اختصاصی و در هفت شاخه ابلاغ شده که باید ملاک حرکت ما باشد.یکی از محورهای مهم کار ما انتصاب زنان در دولت بوده که از سال ۹۶ باید ۳۰ درصد زنان توانمند و شایسته در راس امور قرار گرفته و در تصمیم گیری ها حضور پیدا کنند بنابراین نگاه دولت به بانوان بسیار هوشمندانه است که از وجود زنان توانمند بهره مند می شود.


وی بااشاره به اتفاقات خوب استان در به کارگیری بانوان، ادامه داد: گزارش دانشگاه علوم پزشکی بسیار امید بخش بوده و مسئولیت های مدیریتی و تصمیم گیری های سازنده زیادی در استان دیده می شود.


وی افزود: در گذشته عقب ماندگی زیادی داشتیم و این تغییر چهره اتفاق ارزشمندی است و امیدواریم که حضور بانوان در آموزش های عالی بیش از پیش باشد.


معاون رئیس جمهور در امور بانوان تصریح کرد: حرکت اجتماعی مهمی برای مقابله با جنگ اقتصادی نیاز است که ایجاد پویش زنان در عصر تحریم یکی از طرح های امور بانوان بوده که شامل زنان توانمند در عرصه تحریم و بنگاه کسب و کار توانمند بانوان در این عرصه است.


وی افزود: در کنار جنگ اقتصادی جنگ روانی علیه کشور برای ناکارآمدی دولت وجود دارد و در اینجا نقش زنان بسیار مهم است تا با ترسیم واقعیت ها و ترسیم مشکلات و تعامل سازنده بتوانند امید را در جامعه زنده نگهدارند.


ابتکار بااشاره به طرح ها و پروژه های ملی، ادامه داد: طرح ملی گفت و گوی خانواده طرحی ملی است که در استان همدان نیز قابل اجرا است همچنین با مشارکت میراث فرهنگی و توسعه طرح های بوم گردی با محوریت بانوان، طرح های جهادکشاورزی و ستاد مبارزه با مواد مخدر طرح هایی در جهت پیشگیری و توان افزایی روی مهارت های زندگی شامل مهارت های مهم زندگی، تفکر نقادانه، حل اختلاف و گفت و گو که دارای اهمیت است، مطرح می شود.


ابتکار بیان کرد: آموزش های قبل، حین و بعد از ازدواج یکی از تکالیف امور بانوان است و این آمادگی را داریم برای تحکیم خانواده انجام دهیم همچنین برای سمن ها نیز علاوه بر دوره های توان افزایی و حمایت از آنها حمایت از صندوق های خرد بانوان را انجام می دهیم.


استاندار همدان نیز با بیان اینکه نقش سازمان های مردم نهاد در حوزه زنان بسیار تاثیرگذار است که البته خلاهایی وجود دارد، اظهار کرد:سیاست دولت براین است که تاکید بر نقش آفرینی بانوان را در دستور کار قرار دهد و در این راستا زحمات زیادی کشیده شده است.

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه توسعه اتفاق نمی افتد مگر اینکه از همه ظرفیت ها استفاده کنیم، اضافه کرد: بدون اغراق در خیلی از بخش ها، بانوان جلوتر از آقایان حرکت کرده اند.


استاندار همدان خاطرنشان کرد: این باور را داریم که شرایط برای فعالیت بانوان بیش از گذشته فراهم شده تا قبل از پایان دولت سهم ۳۰ درصدی بانوان برآورده شود.


وی ادامه داد: خلاهایی برای به کارگیری بانوان وجود دارد که البته خود بانوان نیز باید مطالبه گر باشند و از مسئولان بخواهند.


شاهرخی افزود: از مدیرکل امور بانوان استانداری خواسته ام فردی را برای سمت بانوان معرفی کند اما تاکنون کسی را معرفی نکرده که این جای تاسف دارد.


وی ادامه داد: شرایط ویژه ای برای حضور بانوان در عرصه های اجتماعی فراهم شده که از نمونه آن را می توان رفتن بانوان به ورزشگاه ها یاد کرد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین