فائو ضمن تاکید بر اینکه، اندازه شاخص جهانی قیمت غذا در حال تثبیت است، اضافه کرد: قیمت جهانی غذا در شرایطی کاهش یافته است که چشم انداز افزایش تولید غلات و شیر مثبت است و این به کاهش تورم در جهان کمک می کند.

به نقل از بلومبرگ، کاهش قیمت لبنیات و گوشت، عامل اصلی کاهش
قیمت جهانی غذا در ماه اکتبر بود، این در حالی است که چشم انداز افزایش
تولید اقلام غذایی نیز مثبت است.
بر
اساس گزارش سازمان کشاورزی و خواروبار سازمان ملل (فائو)، در ماه اکتبر
شاخص قیمت 55 نوع ماده غذایی در مقایسه با ماه گذشته دو دهم درصد کاهش یافت
و به 192.3 رسید که کمترین مقدار این شاخص از اوت 2010 است.
فائو
ضمن تاکید بر اینکه، اندازه شاخص جهانی قیمت غذا در حال تثبیت است، اضافه
کرد: قیمت جهانی غذا در شرایطی کاهش یافته است که چشم انداز افزایش تولید
غلات و شیر مثبت است و این به کاهش تورم در جهان کمک می کند.
فائو،
تغییرات قیمت مجموعه ای از اقلام غذایی را در پنج گروه غذایی اندازه گیری
کرده و مقدار شاخص جهانی قیمت غذا را ماهانه اعلام می کند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر