|
|
امروز: جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
کد خبر: ۲۸۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
"غلامرضا انصاری" امروز ۱۰ آبان ماه در نشست بررسی پتانسیل های توسعه روابط اقتصادی فرامرزی در کرمان با حضور تعدادی از سفرا و رایزنان اقتصادی کشورهای خارجی اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد مراودات تجاری ما با همسایگان است که حرکت در جهت اقتصاد سالم است و گام بزرگی است که ۴۰ سال بعد از انقلاب به دلیل شرایطی که در آن قرار گرفتیم راه درستی در پیش گرفتیم و آن مراوده با همسایگان است.
 معاون اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه سعی می کنیم در تجارت با همسایگان از پول ملی استفاده کنیم که نیاز را به نقل و انتقال بانکی کمتر می کند و توصیه این است همسایگان در اولویت باشند که همسایگان بسیار توانمند و خوبی داریم تصریح کرد: اولویت بعدی تجارت باید به کشورهایی باشد که دسترسی به آنها از جهت نقل و انتقال پول و حمل کالا راحت تر است و کشف بازارهای جدید و حوزه های قابل دسترسی باید از اولویت های اتاق بازرگانی باشد.

"غلامرضا انصاری" امروز ۱۰ آبان ماه در نشست بررسی پتانسیل های توسعه روابط اقتصادی فرامرزی در کرمان با حضور تعدادی از سفرا و رایزنان اقتصادی کشورهای خارجی اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد مراودات تجاری ما با همسایگان است که حرکت در جهت اقتصاد سالم است و گام بزرگی است که ۴۰ سال بعد از انقلاب به دلیل شرایطی که در آن قرار گرفتیم راه درستی در پیش گرفتیم و آن مراوده با همسایگان است.

بیش از ۵۰ درصد مراودات تجاری ایران با همسایگان است

وی افزود: از بازرگانان استان کرمان می خواهم همسایگان را در اولویت بگذارند زیرا بازارهای خوبی اطراف ماست و مزیت های خوبی با دسترسی ساده و نزدیکی های فرهنگی داریم و باید ۱۵ همسایه در اولویت کاری ما باشد و نباید فرصت ها را از دست بدهیم.

انصاری با تشکر از دست اندرکاران برگزاری این برنامه و مسوولان استان کرمان تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که فعالان اقتصادی باید توجه داشته باشند این است که اساس مراوده باید طبق قرداد حقوقی قوی و چارچوب دار باشد.

توجه نکردن به قرادادهای قوی، یکی از ضعف های کشور در تجارت خارجی

وی ادامه داد: یکی از ضعف های ما در تجارت خارجی توجه نکردن به قرادادهای قوی است و اتاق بازرگانی باید مشاوره حقوقی به تجار بدهد که در سیاست خارجی به ما کمک می کند تا وقتی بازرگانان با مشکلات روبه رو شوند کار را دنبال کنیم.

معاون وزیر امور خارجه گفت: اکنون به دلیل تحریم مشکلاتی برای تجار پیش می آید که به دلیل نبود قرادادهای چارچوب دار عمدتا متضرر می شوند.

وی با تاکید بر تمرکز فعالان اقتصادی بر کشورهای همسایه اظهار کرد: مراودات با همسایگان با مشکلات بسیار کمتری روبه رو خواهد بود ضمن اینکه باید قبل از آغاز هر تجارتی ساز و کار نقل و انتقال مالی تعرفی شود که با همسایگان این کار راحت تر است.

انصاری با تاکید بر اینکه سعی می کنیم در تجارت با همسایگان از پول ملی استفاده کنیم که نیاز را به نقل و انتقال بانکی کمتر می کند و توصیه این است همسایگان در اولویت باشند که همسایگان بسیار توانمند و خوبی داریم تصریح کرد: اولویت بعدی تجارت باید به کشورهایی باشد که دسترسی به آنها از جهت نقل و انتقال پول و حمل کالا راحت تر است و کشف بازارهای جدید و حوزه های قابل دسترسی باید از اولویت های اتاق بازرگانی باشد.

امیدواریم سال آینده، سال توسعه صادرات نامگذاری شود

انصاری با بیان اینکه یکی دیگر از نکاتی که در کرمان تجربه خوبی وجود دارد ساز و کارهای صادراتی است، گفت: امیدواریم سال آینده، سال توسعه صادرات نامگذاری شود. امسال در حوزه تولید کارهای خیلی خوب و بزرگی انجام شده و در حوزه کشاورزی تولیدات بسیار خوبی داشته ایم.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه گام بعدی صادرات و بازاریابی است و کرمانی ها در حوزه پسته تجربه بسیار خوبی دارند و باید این تجربه به حوزه های دیگر بازاریابی منتقل شود گفت: تولید بدون صادرات ورشکستگی است و نمی توانیم فقط با هدف بازار ایران تولید را افزایش بدهیم و باید ضمن تشویق تولید، بازاریابی و صادرات را در کنار آن تشویق بکنیم.

وی افزود: ساز و کارهای صادرات از جمله صندوق ضمانت صادرات و بانک توسعه صادرات است که تجار بدون تکیه به این ساز و کارهای صادراتی نباید صادرات را انجام دهند زیرا با ریسک روبه رو می شوند و باید با کمک نمایندگان این ساز و کارها تقویت شود.

انصاری اظهار کرد: اگر برای سازو کارهای صادراتی و شرکت های فعال این حوزه فکر اساسی نکنیم، نگران این هستیم که تولیدکنندگان ما با مشکلات جدی در سال های آینده روبه رو شوند.

وی تصریح کرد: یکی از نکات خوب کرمان گردشگری این استان است و ایران در گردشگری ملی و بومی بسیار موفق بوده و در سال های اخیر ده ها هزار نفر بین استان ها و شهرها رفت و آمد می کنند که باید به ایجاد زیرساخت های خوب گردشگری کمک کند و حمایت از زیرساخت ها باید گردشگری را تقویت کند.

معاون اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه باید حداقل هر کدام از استان ها و شهرهای هدف گردشگری کرمان هتلی در حد هتل رفسنجان داشته باشند افزود: نیروی انسانی ظرفیت دیگر استان کرمان است که باید به آنها امکانات بدهیم در حوزه های مختلف فعالیت کنند.

سفارتخانه های ما هیچ وقت به اندازه کنونی در زمینه تجارت وقت نگذاشته اند

انصاری با اشاره به اینکه توصیه دیگر ما کشت فراسرزمینی است که این یک فرصت برای جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: باید تجار کرمانی به تعادل در تجارت توجه داشته باشند و باید زمینه تولید را در کشورهای دیگر فراهم کنیم و تعادل تجاری بهترین تضمین برای ادامه تجارت است.

وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه هرچه در توان دارد برای فعالان اقتصادی انجام می دهد و در خدمت تجار هستیم و سفارتخانه های ما هیچ وقت به اندازه کنونی در زمینه تجارت وقت نگذاشته اند بیان کرد: باید بازرگانان حتما برای کار با نمایندگی های وزارت خارجه در کشورهای مختلف در ارتباط باشند.

انصاری در پایان با تشکر از نمایندگان استان کرمان در مجلس گفت: نمایندگان کرمان بسیار فعال هستند و امیدواریم حضور فعال مردم را در انتخابات داشته باشیم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین