|
|
امروز: سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۲
کد خبر: ۲۸۲۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۶
امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.
 بنابر دستور رئیس سازمان حج و زیارت، ۲۰۰ هزار پرس غذا برای زائران اربعین طبخ می شود.

 علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند.

امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.

آشپزخانه های مرکزی سازمان در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعده های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و این طبخ و توزیع طی روزهای جاری نیز ادامه می یابد.

بنابر برنامه ریزی ها ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم می شود.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین