|
|
امروز: جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۶
کد خبر: ۲۸۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰
 حمایت همه جانبه‌ هدفمند از صادرات کالاها و خدمات یکی از 24 فرمان مقام معظم رهبری در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است و در شرایطی که فشارهای دشمن برای شکستن مقاومت تولیدکنندگان کشور طی سال های اخیر افزایش یافته، این سیاست ها به ویژه در بخش صادرات، نقشه راهی مطمئن برای گذر از شرایط جنگ اقتصادی خواهد بود.

  به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بانک ملی ایران، امروز 29 مهرماه مصادف با روز ملی صادرات است. روزی که با تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور از سال 1376 در تقویم رسمی کشور ثبت شد تا بیانگر عزم و اراده ملی در مجموعه دولت و مردم برای توسعه صادرات غیر نفتی و درنتیجه توسعه اقتصادی ایران آباد باشد.

در واقع صادرات موتور محرکه اقتصاد کشور است که می تواند با تقویت ظرفیت های تولید و همچنین ایجاد ظرفیت های جدید، ضمن بالا بردن تقاضا برای نیروی کار و به تعبیری ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری، مسیری روشن برای تنوع بخشی به اقتصاد و همچنین کاهش نوسان های اقتصادی ترسیم کند.

از این رو صادرات جایگاه مهمی در اقتصاد ایران دارد و تاکید بر آن در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری به عنوان چراغ راه و مسیر توسعه کشور نیز مبین همین امر است.

در همین راستا بانک ملی ایران به عنوان بازوی حمایتی اقتصاد کشور که همواره در تامین مالی پروژه های بزرگ کشور، حمایت از واحدهای تولیدی و کمک به اشتغال پایدار پیشگام بوده، با افزایش نقش آفرینی خود در اعطای تسهیلات نیز قدم های محکمی را در جهت افزایش توان تولید کنندگان و رونق صادرات برداشته است.

همچنین تمرکز بر احیا و بازگشت بنگاه های تولیدی بحران زده به چرخه تولید از دیگر اقدامات مهم بانک ملی ایران در راستای حمایت از تولیدکنندگان و همچنین بخش صادرات کشور است و طی سال های گذشته چرخ تولید صدها واحد از این بنگاه ها با تسهیلات این بانک دوباره به گردش درآمده است.

بانک ملی ایران در سال گذشته هم به منظور رونق بازار کسب و کار بیش از دو هزار بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط را تامین مالی کرده است که تعدادی از این بنگاه ها در بخش صادرات فعال بوده اند.

این بانک در نیمه نخست سال جاری نیز بیش از یک هزار و 776 میلیارد ریال تسهیلات به بخش صادرات تخصیص داده است تا سهمی در رسیدن به هدف والای جهش صادرات در کشور و حضور صادرکنندگان ایرانی در بازارهای جهانی داشته باشد.

همچنین در سال گذشته نیز بانک ملی ایران بالغ بر چهار هزار و 995 میلیارد ریال تسهیلات به بخش صادرات پرداخت کرده است تا بتواند نقشی موثر در تاب آوری اقتصادی و رونق صادرات کشور در شرایط جنگ اقتصادی داشته باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین