کد خبر: ۲۸۱۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
معاون اول رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت حمایت همه جانبه از بخش خصوصی در حوزه تولید و صنعت با بیان اینکه نباید بخش خصوصی کشور متزلزل شود تصریح کرد: من خودم هیچ کار خصوصی ندارم و با هیچ بخش خصوصی هم سَر و سِر ندارم.
 اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری تقویت روحیه را مهمترین مولفه برای احیای صنعت و تولید خواند و تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای در کشور مامور از بین بردن روحیه هستند،  تا روحیه دیگران که کار می‌کنند را تضعیف کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛وی روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح سه پروژه تولیدی و تحقیقاتی- دامی شهرستان فیروزکوه افزود: در کارنامه‌ این افراد هم هرچقدر بگردیم شاید خشتی روی خشت نگذاشته باشند اما جز ایجاد مزاحمت برای دیگران و چوب لای چرخ کار عده‌ای که در حال کار کردن هستند گذاشتن، کار دیگری انجام نمی‌دهند.

طرفدار رانتخوار نیستم اما مدیران خوب را متزلزل نکنیم

جهانگیری در ادامه تاکید کرد:‌ اگر روحیه مدیران را خوب نگه داریم بسیاری از مشکلات حل می‌شود و مطمئنم رهبر معظم انقلاب و سایر مدیران همه قوا و دستگاه‌ها نیز می‌خواهند که مدیران با روحیه در برای سازندگی کشور تلاش کنند.

وی با بیان اینکه مدیران سالم که در بخش های مختلف کار می کنند نباید دغدغه ای داشته باشند اظهارداشت:‌ قدر مدیران کشور را باید بدانیم.

جهانگیری افزود: هر مدیری که تخلفی کرده باشد باید با او برخورد شود، هیچکس طرفدار متخلف، رانتخوار و آدم فاسد نیستم اما نباید بگذاریم اسامی خوب و مدیران بحق و سالم متزلزل شوند.

وی گفت:‌ اما گاهی فضاسازی‌هایی در کشور می‌شود تا مدیران سالم را هم متزلزل کنند.

سَر و سِری با بخش خصوصی ندارم

معاون اول رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت حمایت همه جانبه از بخش خصوصی در حوزه تولید و صنعت با بیان اینکه نباید بخش خصوصی کشور متزلزل شود تصریح کرد: من خودم هیچ کار خصوصی ندارم و با هیچ بخش خصوصی هم سَر و سِر ندارم.

وی افزود: سال‌ها قبل وقتی وزیر بودم در مسیری به مقصد اصفهان در خدمت رهبر معظم انقلاب بودم که به ایشان گفتم مدافع بخش خصوصی هستیم هرچند شما می‌دانید خودم هیچ کار خصوصی ندارم، اما اگر فکر می‌کنید در دفاع از بخش خصوصی زیاده‌روی می‌کنم بفرمایید.

جهانگیری گفت: به طور مبنایی به این نتیجه رسیده‌ام که کشور برای احیا و توسعه اقتصادی هیچ راهی جز ارتقای بخش خصوصی ندارد و این بخش باید به معنای واقعی میدان دار تولید شود.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین افزود:‌ هرجا به بخش خصوصی سپرده شده مثل صنایع غذایی، رقابت تعیین کننده بوده و شاهد تحولات نیز بوده‌ایم.

وی با اشاره به بازدید امروز خود از برخی واحدهای تولیدی در فیروزکوه گفت: ‌وقتی می‌بینم یک کارخانه که تازه راه افتاده و هنوز آب‌بندی نشده صادرات و بازار بین الملل در اختیار دارد، به مدیران چنین واحدهایی افتخار می‌کنم.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه این مدیران و نیز مدیرانی که در دیگر بخش‌ها از جمله دفاع مقدس و جنگ اقتصادی کنونی کار کرده‌اند سرمایه هستند و باید از آنان استفاده شود گفت: مدیرانی که تجربه دفاع مقدس داشته‌اند را نباید بگوییم خاصیتی ندارند.

جهانگیری تصریح کرد: مدیرانی هم که در جنگ اقتصادی کنونی آمریکا کشور را اداره کرده‌اند و در کمتر از ۲ سال شرایط را به جایی رسانده اند که بانک جهانی و صندوق جهانی پول با قاطعیت می‌گویند صنعت ما راه افتاده را نباید کم اثر جلو دهیم.

وی با اشاره به جهش صنعتی در تولید در همه رشته‌ها گفت:‌ در همه رشته های صنعتی رشد تولید داریم، در خودرو هم اگر نداریم تلاش می‌کنیم که مشکلات حل شود.

تغییرات عمده در توانمندی صنعتی کشور

معاون اول رئیس جمهوری در ادامه با بیان اینکه تغییرات عمده‌ای در توانمندی صنعتی کشور ایجاد شده است گفت: گاهی قدر این تغییرات را نمی‌دانیم و ناشکری می‌کنیم.

به گفته وی این تغییرات در بخش صنعت کشور، اساسی و جزو افتخارات است.

حل مشکل تولیدکنندگان وظیفه دولت است

جهانگیری همچنین با اشاره به نقش دولت در حل مشکلات و تامین سرمایه در گردش بخش خصوصی بیان کرد: ما باید در دولت مشکلات بخش تولید و خدمات کشور را حل کنیم.

وی افزود: صنایعی که می‌توانند با سرمایه در گردش اشتغال و صادرات را افزایش دهند باید حمایت شوند و بانک مرکزی وظیفه تامین این سرمایه را دارد.

جهانگیری با اشاره به جلسه هفته گذشته خود با مدیران بانک مرکزی و سایر بانک‌ها گفت:‌ آقای همتی (رئیس کل بانک مرکزی) قبول و اعلام کرد که علاوه بر اعتبارات روال عادی به این موضوع نیز توجه کند.

وی گفت:‌ امسال پیش بینی شده حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی و خدماتی دهند که از بانک مرکزی خواستم ۱۰۰ هزار میلیارد آن را با نظر وزیران صنعت، جهاد یا دیگر وزیران برای واحدهایی که نقش پیش‌رونده دارند، اختصاص دهند.

در سفر امروز جهانگیری به فیروزکوه ۲ کارخانه تولیدی در حوزه صنایع غذایی با سرمایه گذاری حدود ۵۰۰ میلیارد تومانی و نیز شرکتی دانش بنیان به عنوان مرکز اصلاح نژاد دام سبک را نیز با افزون بر ۱۲ میلیارد تومان اعتبار افتتاح کرد.

وی صبح امروز پیش از سفر به فیروزکوه نیز در شهرستان دماوند حضور یافت و ۲ هزار طرح آموزشی کشور شامل ۱۰ هزار کلاس درس جدید را با سرمایه گذاری افزون بر سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بهره برداری شد.

شهرستان های دماوند و فیروزکوه در شمال شرق تهران قرار دارند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین