|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
کد خبر: ۲۸۰۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۰
عضو شاخص جامعه روحانیت با بیان اینکه نمایندگان در وهله نخست باید حرمت خود را نگه دارند، تاکید کرد: کسی که به دیگری توهین می‌کند باید بداند که ابتدا حرمت خود را شکسته است زیرا در هر صورت مخاطب هم توهین و بی حرمتی را بی پاسخ نمی گذارد.
  عضو شاخص جامعه روحانیت با بیان اینکه نمایندگان در وهله نخست باید حرمت خود را نگه دارند، تاکید کرد: کسی که به دیگری توهین می‌کند باید بداند که ابتدا حرمت خود را شکسته است زیرا در هر صورت مخاطب هم توهین و بی حرمتی را بی پاسخ نمی گذارد.

صحن علنی مجلس شورای اسلامی هفته گذشته اگرچه برای دقایقی به میدان تندروی برخی نمایندگان بدل شد اما مثل همیشه راه به جایی نبردند. یک روز برجام آتش می زنند و روز دیگر برای جلوگیری از تصویب لوایح مرتبط با fatf در صحن مجلس طومار پهن می کنند، کمی بعدتر اقدامات تخریبی علیه شخصیت های نظام را پی می گیرند و امروز هم توهین به شان و جایگاه مجلس و ریاست را در دستور کار قرار داده اند.

این نخستین بار نیست که علی لاریجانی مورد هجمه پایداری ها قرار می گیرد، نقطه آغاز آن را شاید بتوان بهمن ۹۱ دانست که غائله قم رخ داد. در همین روز بود که افراد وابسته به حلقه‌ای خاص در قم در میانه سخنرانی رئیس مجلس در حرم حضرت معصومه (س) با پرتاب مهر و کفش در سخنرانی وی اخلال ایجاد کردند. حلقه‌ای که کمی بعدتر و در گزارشی که در صحن علنی مجلس قرائت شد از آن تحت عنوان حلقه پرتو یاد شد.  

این گروه اما بیکار ننشستد و بعد از آن هم با هر چه در توان داشتند از هر فرصتی برای تخطئه و تخریب علی لاریجانی بهره گرفتند به طوریکه سال گذشته از سخنرانی او در مراسم ۲۲ بهمن کرج جلوگیری کردند. با نزدیک شدن به انتخابات اسفندماه هم بار دیگر تخریب رئیس مجلس در دستور کار قرار گرفته است. هفته گذشته بود که در جریان بررسی طرح تفکیک وزارت صنعت و بازرگانی نماینده طیف پایداری، علی لاریجانی را که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت دیکتاتور خطاب کرد، اظهاراتی که واکنش های زیادی را به دنبال داشت.عباس سلیمی نمین به پایداری ها کنایه زد که گستاخی و تخریب هنر نیست و محمدتقی رهبر عضو جامعه روحانیت خطاب به پایداری ها گفت نیازمند درس اخلاق هستند.

اینکه کسی بگوید آقای لاریجانی در ۲۰ دقیقه برجام را تصویب کرد، ناجوانمردانه است

در همین راستا، حجت الاسلام سیدرضا اکرمی اتفاقات اخیر در صحن علنی مجلس را تلخ خواند و به خبرآنلاین گفت: واقع امر آن است که در صحن علنی مجلس با حضور ۲۹۰ نماینده انواع گفت وگوها، قیل وقال‌ها، بگو ومگوها، نقد وانتقادها و حتی اعتراض‌ها و سوال و جواب‌ها وجود دارد که البته مقداری از آن طبیعی است اما از آنجا که تریبون باز است در مواردی هر کسی می‌خواهد اعتراض خود را اعلام کند که از حالت طبیعی خارج شده و حالت زیاده روی به خود می گیرد.

وی با یادآوری حضور ۲۰ ساله‌اش در مجلس، با تاکید بر پرهیز از طرح مباحث تخریبی در صحن مجلس، افزود: بهترین راه برای جلوگیری از شکل گیری بحث های تند در صحن مجلس انجام کار کارشناسی روی طرح و لوایح است به طوریکه نمایندگان در جلسات غیر علنی و کمیسیون ها مباحث و سوال و جواب ها را مطرح کنند تا هیچ نقطه ابهامی یا پرسشی باقی نمانده و همگی اقناع شوند، در چنین شرایطی است که از طرح مباحث بی ربط در صحن جلوگیری خواهد شد.

وی با اشاره به انجام ساعت ها کار کارشناسی شده بر روی برجام در مجلس، گفت: اگرچه در مساله برجام هر از چند گاهی ادعای بی اساسی مبنی بر تصویب آن در ۲۰ دقیقه از سوی آقای لاریجانی مطرح می شود اما واقعیت آن است که برای بررسی برجام کمیسیونی تشکیل و ۱۵ جلسه به بررسی برجام اختصاص داده شد، صمن اینکه در جلسات غیر علنی هم ساعت ها درباره آن صحبت شد و نمایندگان  به طور کامل در جریان بودند اما اینکه حال کسی بگوید آقای لاریجانی در ۲۰ دقیقه برجام را تصویب کرد و نگذاشت دیگران حرف بزنند ناجوانمردانه و ناصحیح است.

وقتی نمی توانیم مشکلات کشور را حل کنیم دست به فرافکنی زده و فریاد می کشیم

وی با بیان اینکه امروز کشور با مشکلات حل نشده ای از جمله مسائل اقتصادی، بیکاری، نقدینگی و اختلاس روبرو است، ادامه داد: واقع امر این است که در چنین شرایطی که نمی توانیم مشکلات را رفع و رجوع و حل کنیم متاسفانه دست به فرافکنی زده و فریاد می‌کشیم تا تقصیر را به گردن دیگری بیندازیم در حالیکه به جای این رفتارها باید جلسات غیرعلنی بیشتری در مجلس تشکیل شده و مسائل کشور بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد تا بتوانیم از ظرفیت های کشور برای حل مشکلات استفاده کنیم.

نمایندگان در وهله نخست باید حرمت خود را نگه دارند

اکرمی با بیان اینکه مدیریت جلسه چهار ساعته با حضور بیش از ۲۰۰ نفر گاهی با مشکلاتی همراه است بر ضرورت حفظ حرمت مجلس از سوی نمایندگان تاکید کرد و ادامه داد: نمایندگان در وهله نخست باید حرمت خود را نگه دارند، کسی که به دیگری توهین می کند باید بداند که ابتدا حرمت خود را شکسته است زیرا در هر صورت مخاطب هم توهین و بی حرمتی را بی پاسخ نمی گذارد.

این نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: واقعیت آن است که کسی که بحثی را آغاز می کند باید منتظر جواب هم باشد. اما باز هم تاکید می کنم بهترین راه حل برای پیشگیری از بروز چنین مواردی آن است که جلسات غیرعلنی مجلس بیشتر شده و موضوعات کلیدی و حساس بیشتر مورد بررسی و تحلیل قرار گیرند تا شک و شبهه ای باقی نماینده و همه قانع شوند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین