|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
کد خبر: ۲۷۹۰۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بحث‌ها درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان جنبه انتخاباتی دارد. دوستانی که این موضوعات را مطرح می‌کنند، در ۲ و ۳ سال اخیر، شکست‌هایی را داشته‌اند و در حال حاضر خواستار جبران آن شکست‌ها هستند.
  عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بحث‌ها درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان جنبه انتخاباتی دارد. دوستانی که این موضوعات را مطرح می‌کنند، در ۲ و ۳ سال اخیر، شکست‌هایی را داشته‌اند و در حال حاضر خواستار جبران آن شکست‌ها هستند.

بهروز نعمتی در بخشی از یادداشت اختصاصی خود برای خبرآنلاین درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان نوشت: شخصا از مخالفان این طرح هستم، حریت و استقلال رای را نباید از نماینده گرفت. درست است که برخی از شفافیت صحبت می کنند، اما این سوال مطرح است که آیا در تمامی مسائل کشور شفافیت وجود دارد؟ بسیاری از دستگاه های کشور اگر بخواهند شفاف باشند، قاعدتا امنیت کشور از بین می‌رود.

وی درباره پشت پرده این طرح هم نوشت: این بحث‌ها جنبه انتخاباتی دارد. دوستانی که این موضوعات را مطرح می‌کنند، در ۲ و ۳ سال اخیر، شکست‌هایی را داشته‌اند و در حال حاضر خواستار جبران آن شکست‌ها هستند تا با وجهه‌ای دیگر وارد انتخابات اسفند شوند. اگر قرار است شفافیت آرا به سرانجام برسد.

این عضو هیئت رئیسه مجلس درباره اظهارنظرها درباره اینکه تصویب این طرح موجب ردصلاحیت برخی نمایندگان خواهد شد هم نوشت: من اعتقادی به این صحبت‌هایی که می‌شود درباره آن که اگر این طرح تصویب شود در تایید صلاحیت های بعدی مشکل ساز می‌شود هم ندارم. اعتقاد دارم نماینده باید حریت داشته باشد. همانگونه که در قانون اساسی آمده است، آزادانه نسبت به مسائل کشور صحبت کند. من از بقیه نمایندگان شفاف‌تر هستم و درباره تمام موضوعات نظر خود را شفاف اعلام کرده‌ام.

نعمتی در ادامه یادداشت خود به سخنان اخیر پناهیان هم اشاره کرد و نوشت: در فضای که هر روز بیشتر به سمت انتخابات می‌رود عده‌ای که ۳ الی ۴ انتخابات را به مردم واگذار کردند از انتخاب مردم ناراحت هستند و فضا را به سمتی که خودشان دوست دارند می‌برند. یک فردی در سخنرانی قبل از نماز جمعه موضوعی را تحت عنوان (جامعه به سمت دو قطبی شدن نباید پیش برود) مطرح می کند. من معتقدم جامعه ای که در آن دم از دموکراسی می زنیم، حتما باید دو قطبی و چند قطبی شود که اظهارعقیده کنند. مردم با عقیده های مختلف ممکن است رای دهند و نمی شود گفت که همه مثل هم فکر کنند. زمانی که مردم سالاری دینی را مطرح می کنیم، باید بر پایه رای مردم باشد، قطعا مردم نمی توانند مثل همدیگر فکر کنند. بنابراین باید قطب های مختلف سیاسی وجود داشته و شرایطی فراهم شود که همه بر اساس قانون اساسی به عنوان فصل الخطاب قوانین کشور، کارشان را انجام دهند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین