کد خبر: ۲۷۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴
شاید باورش سخت باشد که سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است اما این مسئله حقیقت دارد.

به گزارش ریپلی، این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو می‌شود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشه‌ای ریخته می‌شود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری می‌کنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، این سوپ را در فریزر نگهداری می‌کنند تا از بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو کردن، آن‌ را از فریزر خارج می‌کنند و دوباره به شکل مایع در‌می‌آید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین