|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۲۷۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۰
فردی اخیراً ادعا کرده است که اتوبانی در تهران متعلق به وی بوده و وکیل این فرد نیز در حال پیگیری این پرونده است. وی تصریح کرد: وکیل این فرد ادعای دریافت خسارت از دولت را مطرح کرده است که رقم آن نیز بسیار قابل توجه است.
 اخباری که این روزها به بیرون درز پیدا می‌کند و منتشر می‌شود حکایت از اراده قوی ناصر سراج برای شناسایی تخلفات در کشور دارد البته مدیران قبلی سازمان بازرسی کل کشور هم همین شیوه را در دستور کار داشتند و شاید تصمیم سراج برای رسانه‌ای شدن اقدامات این سازمان است که عملکرد وی را پررنگ می‌کند. 
 
 ادعای خسارت 5 هزار میلیارد ریالی علیه دولت
ناصر سراج در آیین معارفه بازرس کل جدید استان سمنان اظهار کرد: فردی اخیراً ادعا کرده است که اتوبانی در تهران متعلق به وی بوده و وکیل این فرد نیز در حال پیگیری این پرونده است. وی تصریح کرد: وکیل این فرد ادعای دریافت خسارت از دولت را مطرح کرده است که رقم آن نیز بسیار قابل توجه است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این ارتباط، پرونده‌ای به حجم 5 هزار میلیارد ریال هم‌اینک در دست بررسی بوده و ادعای این فرد نیز درباره یکی از اتوبان‌های تهران است که به گفته وی، در مالکیت او بوده است. سراج از بررسی این پرونده در سازمان بازرسی کل کشور خبر داد و گفت: وکیل فرد مدعی در این پرونده، ابتدا در شکایت خود خواستار پرداخت یکهزار و 477 میلیارد ریال خسارت از سوی دولت شده بود. وی تصریح کرد: وکیل این فرد، پس از تقاضای کارشناسی مجدد، این‌بار ادعای دریافت خسارت حدود 5 هزار میلیارد ریال را ارائه داده است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: برخی وکلا و افراد با ارتباطاتی که ایجاد می‌کنند، شماره پرونده‌ و مشخصات آن را در برخی اسناد به دست می‌آورند و همان را پیگیری می‌کنند و درنهایت، دولت را موظف می‌سازند به آنها خسارت بدهد. سراج اضافه کرد: وظیفه سازمان بازرسی این است که دولت را آگاه کند و خوشبختانه این موارد امروز در ستاد مبارزه با فساد اداری به خوبی اجرایی می‌شود.
 
 زمين‌خواري ۵۰۰ ميليارد توماني در تهران
در موضوع دیگری و در حاشیه همان برنامه، رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: قوای سه‌گانه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای برخورد با افرادی که به شکل باندی به زمین‌خواری می‌پردازند، مصمم‌اند. ناصر سراج افزود: در یکی از این زمین‌خواری‌ها فردی درباره یکی از اتوبان‌های تهران که ۱۰ سال است اتوبان شده با تهیه گزارش و ادعای شکایت مبنی بر اینکه مالک اتوبان بوده خواستار دریافت هزار و۴۷۰ میلیارد ریال درمرحله اول شده است. وی گفت: فردی در سال ۱۳۳۳ دردفتر اسناد ثبت شماره‌ای زده حالا وکیل معلوم‌الحالی وراث آن فرد را برای گرفتن خسارت به این رقم تحریک کرده و حتی در کارشناسی رسمی دادگستری که با تقاضای آنها انجام شده است ۵ هزار میلیارد ریال برآورد قیمت شده است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: اینگونه افراد باند هستند و به یک مورد اکتفا نمی‌کنند. وی گفت: کار بازرسی این نیست که سراغ قالپاق دزدها برود و به مدیران سازمان بازرسی تاکید شده که به دنبال گلوگاه‌ها و سرچشمه‌های فساد باشند. سراج افزود: وظیفه سازمان بازرسی در اینگونه موارد این است که دولت را آگاه کند عده‌ای ازخدا بی‌خبر می‌خواهند با این شیوه‌ها اراضی دولتی را به یغما ببرند. وی از ورود سازمان بازرسی به مساله برگزاری مناقصه و مزایده‌های دولتی در فضای سایبر هم خبر داد و گفت: پارسال با کنترل ۲۰هزار مناقصه ومزایده دولتی بیش از هفت هزار مورد اشکال کشف و باعث شد معامله ابطال یا تصحیح شود.


منبع: آرمان 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین