|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
کد خبر: ۲۷۶۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت بارهنگ و عرق نعناع حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶، کلسیم، پتاسیم، کربوهیدرات، منیزیم، آهن، منتول، تانن، کومارین، کولین، فلاونوئید‌ها، آنتی اکسیدان، سروتونین و نوراپی‌نفرین است.
 حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت بارهنگ و عرق نعناع حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶، کلسیم، پتاسیم، کربوهیدرات، منیزیم، آهن، منتول، تانن، کومارین، کولین، فلاونوئید‌ها، آنتی اکسیدان، سروتونین و نوراپی‌نفرین است.

او ادامه داد: این شربت نفخ، زخم معده و کولیت را برطرف می‌کند و ملین و نرم کننده روده‌ها هم است بنابراین یبوست را از بین می‌برد؛ شربت بارهنگ و عرق نعناع نقش مؤثری در رفع عفونت‌های روده، تهوع، دل‌درد‌های شدید و کم اشتهایی با منشأ سردی معده دارد.

عظمایی تصریح کرد: شربت بارهنگ و عرق نعناع به با اسپاسم، نفخ، ویروس و میکروب مقابله می‌کند و عفونت‌های بدن را از بین می‌برد؛ شربت بارهنگ و عرق نعناع موجب تولید هورمون‌هایی مانند سروتونین و نور‌اپی‌نفرین می‌شود که بهبود خلق و خوی، ایجاد شادی و رفع افسردگی را به همراه دارد.
h, درباره خواص دیگر شربت بارهنگ و عرق نعناع بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین B۶ تأثیر چشمگیری در تولید انتقال دهنده‌های عصبی دارد که اطلاعات را از سلولی به سلول دیگر منتقل می‌کنند؛ این شربت برای بیماران تنفسی مانند آسم و سرفه بسیار مفید است و به باز شدن برونش‌ها یا نایژه‌ها کمک چشمگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: آنتی اکسیدان‌ها و فلاونوئید‌های موجود در شربت بارهنگ و عرق نعناع سیستم ایمنی بدن را علیه بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها فعال و زخم‌های بدن را هم ترمیم می‌کنند؛ این شربت خلط آور است و موجب پاکسازی ریه‌ها و باز شدن صدا هم می‌شود همچنین برای افرادی که به علت ناراحتی‌های گوارشی نمی‌توانند روزه بگیرند، بسیار مفید است.

او تصریح کرد: ترکیب بارهنگ و عرق نعناع تصفیه کننده خون، آرام‌بخش، ضد التهاب، از بین برنده تب، درد‌های روماتیسمی و بیماری‌های مثانه و کلیوی است همچنین نوشیدن آن به درمان کبد چرب، سرفه، سرما خوردگی، عفونت معده و دستگاه گوارش کمک شایانی می‌کند.

عظمایی گفت: برای تهیه شربت بارهنگ و عرق نعناع به یک لیتر عرق نعناع، ۱۰۰ گرم تخم بارهنگ، سه قاشق غذاخوری گلاب و سه تا پنج قاشق غذاخوری عسل نیاز است؛ کافیست تخم بارهنگ را داخل عرق نعناع بریزید و به مدت ۵ دقیقه آن را بجوشانید؛ توجه داشته باشید که باید کف روی آن را بگیرید و پس از ولرم شدن مخلوط، گلاب و عسل را به آن اضافه کنید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین