|
|
امروز: چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۲۷۵۶۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۰
خشک کردن میوه برخی آثار منفی را در مواد مغذی آن‌ها به جای می‌گذارد که مهم‌ترین آن، کاهش یا حذف برخی ویتامین‌ها از جمله ویتامین C و اسید فولیک است.
 خشک کردن میوه برخی آثار منفی را در مواد مغذی آن‌ها به جای می‌گذارد که مهم‌ترین آن، کاهش یا حذف برخی ویتامین‌ها از جمله ویتامین C و اسید فولیک است.

با این وجود، تمام تغییرات در میوه‌های خشک فقط تخریبی نبوده و گاهی اوقات، اثرات ویژه‌ای برای حالت خشک برخی میوه‌ها وجود دارد؛ به عنوان مثال، آلوی خشک اثر ملین بیشتری نسبت به آلوی تازه دار یا انگور دارد.

مشابه همین اثر را در انجیر خشک و توت خشک نیز می‌توان مثال زد؛ برخی از میوه‌های خشک تا چهار برابر انواع تازه‌ آنها، آنتی‌اکسیدان دارند؛ در واقع در میوه‌های خشک، به دلیل کاهش حجم میوه، مقدارمواد مغذی آن‌ها در واحد حجم بیشتر می‌شود.

میوه‌های خشک به دلیل داشتن فیبر، آهن، سلنیوم و پتاسیم بالا انتخاب خوبی برای افراد دچار کمبود این مواد هستند؛ با وجود این، از آنجا که فرآیند خشک کردن موجب از دست رفتن مقادیر قابل توجهی می‌شود اما بار هم مصرف این میوه‌ها توصیه می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین