کد خبر: ۲۷۴۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
 مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور با بیان اینکه کدگذاری آبادی برای مدیریت بحران و برنامه‌ریزی ملی یک ضرورت راهبردی است، گفت: نزدیک به ۲۰۰ هزار نقطه در کشور باید کدگذاری شود.

 سید سعید جلالی در نشست با فرمانداران شهرستان های استان خراسان شمالی در جریان دوازدهمین سفر استانی معاونت سیاسی، اظهار داشت: مردم در تار و پود تصمیم گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارند و برنامه ریزی، سیاست گذاری و آمایش سرزمین به مباحث مردمی گره خورده است.

جلالی افزود: تصمیمات ما در مباحث تقسیمات کشوری باید بر اساس منطق، عقل و کار کارشناسی باشد و همچنین در برخی موارد باید اجازه دهیم با گذشت زمان، مردم منطقه، خود متوجه هدف تقسیمات کشوری برای افزایش نشاط اجتماعی شوند و در این راستا به تعامل برسند.

موضوع حدود تقسیماتی بین شهرستان گرمه و استان سمنان برای مدیریت مرتع داری  از دیگر دستورکارهای این نشست بود که جلالی در این خصوص اظهار داشت: برای این موضوع باید وضعیت مرتع داری بررسی شود و در نهایت با دعوت دو استان به مرکز با همکاری بین دو استان این مسئله حل شود.
جلالی در ادامه با بیان اینکه خراسان بزرگ، مهد جای‌ نام‌ها و مکان نام‌هاست، تاکید کرد: نام شهرها و عناصر تقسیمات کشوری در خراسان بزرگ باید مورد توجه باشد چرا که نشان دهنده تاریخ، تمدن، فرهنگ و وضعیت اجتماعی منطقه است و به واسطه این نام ها می توانیم ارتباط بین شهرها با عنوان هایی نزدیک به این نام ها را در دیگر مناطق مشخص کنیم.

باید عدالت تقسیمات کشوری ایجاد شود


وی مطرح کرد: در مورد ایجاد عناصر جدید تقسیماتی باید سه عنصر جمعیت، ساختار و نیاز منطقه مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه در بحث شناخت روستا به عنوان شهر، تصریح کرد: برخی فکر می کنند تبدیل روستا به شهر، اقدام بزرگی برای منطقه صرفا با هدف افزایش اعتبارات و یا دیگر امکانات است اما بنده اعتقاد دارم باید به سمتی برویم که روستاها احساس کنند روستا بودن برای آنان سود بیشتری دارد.
جلالی گفت: وزارت کشور برای تقویت ساختار و استحکام  روستاها گام برداشته و با درجه بندی روستاها موضوع توانمندسازی روستاها را در دستور کار دارد، از این رو پیش بینی می شود با تقویت ساختار روستایی به صورت اساسی با موضوع روستا زدایی مقابله شود.  
جلالی خاطر نشان کرد: نباید ایجاد عنصر جدید تقسیمات کشوری موجب شکاف اجتماعی شود و برای ایجاد شهرستان، بخش و ... باید شرایط قانونی و اجتماعی برای انجام این کار فراهم باشد.
جلالی با بیان این سوال که آیا کشوری که به پایداری و ثبات رسیده است هر لحظه باید یک استان، شهرستان، شهر و بخش جدید داشته باشد؟، تصریح کرد: باید عدالت تقسیمات کشوری ایجاد شود.

نزدیک به ۲۰۰ هزار نقطه در کشور باید کدگذاری شود


وی مطرح کرد: یکی از کارهای بزرگی که وزارت کشور در حال انجام است بحث کدگذاری آبادی است که برای مدیریت بحران و برنامه ریزی ملی یک ضرورت راهبردی است.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جلالی با اعلام اینکه نزدیک به ۲۰۰ هزار نقطه در کشور باید کدگذاری شود، افزود: در بحث کدگذاری باید مراقب بود تا فساد و درگیری اجتماعی ایجاد نشود و نقاطی که کد دریافت می کنند باید دارای شرایطی که قانون مشخص کرده است، باشند.

جلالی همچنین در ادامه سفر ضمن بازدید از برخی نقاط جمعیتی و روستایی شهرستان بجنورد، راهبردهایی را جهت بهبود وضعیت این مناطق با مقامات استانی در میان نهاد.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین