|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۸
کد خبر: ۲۷۴۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳
بر اساس اعلام رییس اتحادیه مشاوران املاک تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک در تهران طی ۱۵ روز ابتدای مردادماه ۱۳۹۸ تنها ۲۰۲۰ مورد بوده که از افت ۷۸ درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل حکایت دارد.
 واسطه‌های ملکی می گویند در شهریورماه به عنوان آخرین ماه از فصل جابه‌جایی احتمالا تعداد معاملات مسکن مقدار اندکی افزایش پیدا می‌کند.

حال و هوای این روزهای بازار مسکن حاکی از آن است که اندک خریدارانی که در بازار حضور دارند به دنبال آپارتمان‌های قدیمی یا نوساز زیر قیمت می گردند. از دست رفتن مهلت جابه جایی به عنوان عامل اولیه و تقابل عرضه واحدهای «به قیمت» با تقاضای مصرفی در روزهای اخیر این ذهنیت را ایجاد کرده که معاملات در شهریورماه به عنوان آخرین ماه از فصل جابه جایی نسبت به مردادماه تا حدودی افزایش خواهد یافت.

با این وجود وضعیت کلی بازار از وجودی کسادی بی‌سابقه طی شش سال اخیر حکایت دارد. واسطه‌های ملکی می‌گویند که در مرداماه نیز تعداد خرید و فروش چنگی به دل نمی زند. بر اساس اعلام رییس اتحادیه مشاوران املاک تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک در تهران طی ۱۵ روز ابتدای مردادماه ۱۳۹۸ تنها ۲۰۲۰ مورد بوده که از افت ۷۸ درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل حکایت دارد.

شکست معاملات مسکن در شرایطی رقم خورده که آمارهای رسمی از افت ماهیانه قیمت در مناطق میانی تهران خبر می‌دهد. با این حال به لطف رشد ناچیز قیمت در مناطق جنوبی، شاخص کل قیمت مسکن شهر تهران نسبت به تیرماه امسال ۰.۴ درصد افزایش و نسبت به مردادماه سال قبل ۹۱ درصد افزایش یافت.

چند روز قبل از اعلام تحولات بازار مسکن شهر  تهران در تیرماه، رییس اتحادیه مشاوران املاک خبر داده بود که قیمت‌های پیشنهادی در مناطقی از تهران ۸ تا ۱۸ درصد کاهش یافته است. به دنبال این خبر، گزارش بانک مرکزی منتشر شد که نشان می‌داد قیمت مسکن بر اساس معاملات قطعی در مناطق ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰، ۱۳، ۲۰ و ۲۲ نسبت به خردادماه کاهش پیدا کرده است. در سوی مقابل در مناطق ۱، ۱۱، ۱۲، ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹ و ۲۱ با افزایش قیمت مواجه بودیم. منطقه ۱۱ نیز با  رشد ۱۱۶ درصدی پیشتاز تورم ملکی در تهران بود.

به گزارش ایسنا، قیمت مسکن شهر تهران در تیرماه ۱۳۹۸ به میانگین ۱۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان در هر متر مربع رسید که نسبت به ماه قبل، تنها ۰.۴ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۹۱ درصد رشد یافت. معاملات نیز ۴۸۰۰ فقره بود که کاهش ۶۵ درصدی را نسبت به تیرماه سال قبل نشان می‌دهد. این حجم از افت فشار ماهیانه قیمت از مردادماه ۱۳۹۴ تا کنون بی‌سابقه بوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین