کد خبر: ۲۷۱۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
پلوتو که دیگر در خانواده سیارات قرار ندارد و به عنوان سیاره کوتوله شناخته می‌شود، در وضعیت مقابله بهترین زمان در سال را برای مشاهده خواهد داشت و تا ١٤ جولای ٢٠١٩ (یکشنبه ٢٣ تیرماه جاری) به این وضعیت رسیده است.
 آخرین رخداد نجومی تیرماه در آسمان عصرگاهی فردا یکشنبه رخ خواهد داد.

مهندس مسعود عتیقی، مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه فردا یکشنبه ٣٠ تیر، سیاره تیزپای "تیر" در وضعیت مقارنه داخلی (Inferior Conjunction) قرار دارد.

به گفته وی این پدیده نجومی در روزهای بعد از ۳۰ تیرماه در آسمان قابل مشاهده نخواهد بود.

عتیقی،  همچنین از طلوع پلوتو تا مرداد ماه امسال خبر داد و در این باره توضیح داد: پلوتو که دیگر در خانواده سیارات قرار ندارد و به عنوان سیاره کوتوله شناخته می‌شود، در وضعیت مقابله بهترین زمان در سال را برای مشاهده خواهد داشت و تا ١٤ جولای ٢٠١٩ (یکشنبه ٢٣ تیرماه جاری) به این وضعیت  رسیده است.

مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در عین حال تاکید کرد: رصدگران با استفاده از تلسکوپ‌های آماتوری قدرتمند (١٠ اینچ و بالاتر) می‌توانند به تماشای شبانه پلوتو که همچون ستارگان بسیار کم نور و خارج از توان مشاهده با چشم غیر مسلح در میان ستاره‌ها قرار دارد و در میان ستارگان به آرامی جابه جا می‌شود، بپردازند؛ چراکه  پلوتو تا مرداد ماه امسال هنگام غروب آفتاب، در افق شرق، در صورت فلکی کمان (قوس) و سمت چپ سیاره زیبای "کیوان" طلوع خواهد کرد.

مسیر پلوتو از مقابل ستاره‌ها از خرداد ماه امسال تا آذر ماه ١٣٩٩

عتیقی، یافتن پلوتو را نیاز به صبر و یک تلسکوپ قدرتمند دانست.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین