|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۶
کد خبر: ۲۷۱۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳
تیمرمنس معاون کمیسیون اروپا گفت دولت انگلیس برخلاف ظاهرش، فاقد نبوغ است و هیچ برنامه‌ای برای خروج از اتحادیه اروپا ندارد.
 تیمرمنس معاون کمیسیون اروپا گفت دولت انگلیس برخلاف ظاهرش، فاقد نبوغ است و هیچ برنامه‌ای برای خروج از اتحادیه اروپا ندارد.

به گزارش فارس، «فرانس تیمرمنس» معاون کمیسیون اروپا، گفت فکر می‌کرده است که مذاکره‌کنندگان انگلیسی بسیار باهوش هستند، اما بعدا متوجه شده آن‌ها هیچ برنامه‌ای ندارند و «مانند احمق‌ها دور خودشان می‌چرخند.»

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، تیمرمنس در مصاحبه روز پنجشنبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفت: «ما فکر می‌کردیم آن‌ها بسیار باهوش هستند و در سردابه‌ای در جایی در وست‌مینیستر کتابی مانند آنچه هری‌پاتر داشت را دارند که در آن تمام ترفندها و تمام چیزها درخصوص کارهایی که باید انجام دهند وجود دارد».

وی افزود: «سپس هنگامی که اولین بار نطق داوید دیویس را دیدم با خود فکر کردم... اوه خدای من آن‌ها برنامه‌ای ندارند».

او با مثال آوردن از یک سریال تلویزیونی گفت: «صادقانه بگویم واقعاً شوکه کننده بود زیرا آسیب‌های وارده در صورت نداشتن برنامه... می‌دانید، مانند لنس کورپورال جونز است که می‌گفت نترسید نترسید و مانند احمق‌ها دور خودش می‌چرخید».

تیمرمنس همچنین «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق انگلیس و کاندیدای نخست‌وزیری این کشور را به این متهم کرد که زمانی که وزیر امور خارجه بود، «بروکسل» را «به بازی می‌گرفت» و هیچگاه در رویکردی  قابل اعتماد نسبت به اتحادیه اروپا نداشت.

مقامات بروکسل و سیاست‌مداران انگلیسی پیش‌تر نیز بارها در خصوص برنامه‌های انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا هشدار داده‌اند.

حتی «دونالد ترامپ»‌رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از سیاست‌های انگلیس گفت: «من به ترزا می گفتم که چطور توافق (برگزیت) را پیش ببرد اما او روش احمقانه خودش را در پیش گرفت و قادر به انجام توافق نشد. این یک فاجعه است».

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

جانسون که در انتخابات حزبی برای تعیین نخست‌وزیر بعدی انگلیس شانس بیشتری نسبت به «جرمی هانت» وزیر امور خارجه انگلیس دارد، اعلام کرده است اگر نخست وزیر شود چه با توافق و چه بدون توافق با بروکسل برای خروج از اتحادیه اروپا، در تاریخ ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی (۹ آبان ۱۳۹۸) برگزیت را اجرایی می‌کند.

هنگامی که یک مجری شبکه بی‌بی‌سی با اصرار زیاد از هانت پرسید آیا پس از نخست‌وزیر شدن می‌تواند مذاکراتی را پیش ببرد یا خیر، او اعتراف کرد فقط «یک‌سری چیزهای کلی درباره اصول مذاکره» می‌داند.

«ترزا می» نخست‌وزیر مستعفی بریتانیا، به‌دنبال کسب ضمانت از سوی اتحادیه اروپا برای به‌اصطلاح «ترتیبات پشتیبان» در خصوص مرزهای ایرلند شمالی بود. ترتیبات پشتیبان نوعی سیاست ضمانتی است که پس از اجرایی شدن برگزیت از ایجاد «مرز سخت» بین  ایرلند شمالی که استانی از بریتانیاست و جمهوری ایرلند که عضو اتحادیه اروپا است جلوگیری می‌کند.

خانم می، سه بار توافق با اتحادیه اروپا را که ترتیبات پشتیبان را نیز دربرمی‌گرفت به پارلمان ارائه کرد اما قانون‌گذاران هر سه بار این طرح را رد کردند.

او سوم خرداد امسال با اعلام شکست تلاش‌هایش برای حصول توافق با بروکسل برای خروج از اتحادیه اروپا استعفای خود را اعلام کرد و در تاریخ هفتم ژوئن (۱۷ خرداد) رسماً از سمت خود کناره‌گیری کرد.

در صورتی که انگلیس بدون تصویب توافق از اتحادیه اروپا خارج شود با شوک اقتصادی و سیاسی شدیدی مواجه خواهد شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین